13.4 °C

Vredestichter krijgt zelf klappen

Publicatie: 7 jul 2007, 13.35

 

REACTIES

hee waldnet.
volgens mij is het een vredesstichter.
nu staat er vredestichting.
dan denk ik aan een stichting die zich inzet voor de vrede.

sergeant uit Kollum

 

komt wel goed.;)

tbs uit opende

 

mischien is deze man wel lid van zo'n stichting

klaaswynjewald uit Wijnjewoude

 

Eigen schuld, waar bemoeit hij zich mee. Voor hetzelfde geld hadden wij weer moeten opdraven voor een stille tocht. Ik heb wel iets beters te doen. Ik hoop toch wel dat de kosten van de ambulance en andere verpleegkosten op de vredesstichter worden verhaald. Gewoon,om het geval dat hij zich er niet mee had bemoeit was hij ook niet gewond geraakt.

telelens uit Drachten Azeven

 

@telelens
dom praat niet jong. jij bent zeker zo'n schijter die zelfs zijn broertje of zusje in elkaar laat slaan om zelf maar gen klppen te krijgen. hij zag een zoontje van zijn kameraad staan. die wou hij er weg halen.

tbs uit opende

 

laat ze het de volgende keer maar lekker uitvechten nu zie je dat het niet helpt..

nbhooligans uit Noardburgum

 

TBS uit Opende: waarde knuppel dat u zijt.
Hij zag een zoontje van een kameraad staan.
Nou! misschien ware het beter geweest dat hij de kameraad had gehaald dan had deze de klappen opgevangen. Daarnaast heeft dit geval niks met mijn familie te maken tevens wil ik hierbij vermelden dat mijn broertjes en zusjes meer dan 30 jaar getrouwd zijn dus die redden zich wel bij eventuele calamiteiten.
Over dom gesproken, als ik uwen zwakzinnige typfouten zie vraag ik mij af wie dommer is jij of ik.

telelens uit Drachten Azeven

 

Zijn zoontje? was op straat om deze tijd?? Zoontje?? In wat voor tijd leven wij dat zoontjes midden in de nacht op straat rond struinen. Beetje dom he TBS uit opende. En dan mij betichten van naief zijn. De ouders en het zoontje horen niet thuis in de vrije maatschappij. De kinderbescherming zou meteen moeten ingrijpen. Opsluiten zulke families.

telelens uit Drachten Azeven

 

skijt aan die gasten,scc

editionone uit surhuisterveen

 

jammer dat het telelens niet was. van mij hadden ze hem wel lens mogen slaan.

het is misschien wel dom, maar waar moet het heen met de wereld als niemand meer ruzies probeert te sussen. wat zouden oorlogen dan lang door gaan.

ik zou het misschien ook wel proberen te sussen, met uitzondering van telelens als ze hem in elkaar slaan. met zijn domme praat; 'Ik heb wel iets beters te doen dan opdraven voor een stilletocht' & tevens moeten de kosten gewoon op de ruziemakers verhaald worden.

editionone uit It Surhústerfean

 

Als de slome die toegetakeld is zich er niet mee had bemoeid was er niks aan de hand geweest. Zodra er iemand en dat is gewoon bewezen zich met iets bemoeit waar deze niks mee te maken heeft, maakt deze kans in elkaar gemept te worden. Was de heer Tjoelker enkele jaren geleden niet het voorbeeld hoe het NIET moest? Was het zijn fiets toendertijd?? Later zijn er nog genoeg voorbeelden geweest van bemoeials. Kom op zeg laten we niet naief zijn de maatschappij steekt nu eenmaal zo inelkaar

telelens uit Drachten Azeven

 

en waarom gingen dhr tjoelker en de andere helden dood, niet alleen omdat zij lef hadden. omdat de rest van de bevolking gewoon te laf is om zich ergens mee te bemoeien.

telelens uit It Surhústerfean

 

euh bekende maak je toch niet druk om wat telelens zegt, het enige wat die doet is de boel provoceren en dat lukt hem aardig. Hij zal nu wel weer beginnen met naamsverbastering daar is ie ook al zo goed in. Ik denk dat we hem beter kunnen negeren dan heeft dit individu ook geen plezier meer in reactie\'s geven en zijn we hem snel kwijt

firstsnakeman uit Noardburgum

 

Misschien heeft Telelens wel een punt, Ik bedoel natuurlijk een richtpunt op zijn voorhoofd. howboutthat?

ronald uit Drachten

 

Ik geloof dat deze mannen eerder de avond ook in kolkzicht vervelend waren.. en vind het een beetje hypocriet om zichzelf vervolgens als vredesstichter te gaan benoemen. in de shoarma waren ze wederom vervelend.. vervolgens lokken ze ruzie uit.. gaan knock out en schetsen het beeld dat zij de slachtoffers zijn.. hmm! ook versta ik onder vredestichter niet een persoon die mensen naar de vlakte probeert te helpen, jammer voor deze meneer de 'vredesstichter'kwam hij thuis van een koude kermis!

ballie uit S'veen

 

ik zal jullie nog wat zeggen als ik wat zie wat niet door de beugel kan ga ik er ook tussen staan goed gedaan kerel uit opende

debarvrouw uit Holwerd

 

@TBS
Denk je echt dat het nu goed komt?!
misschien is juist dit wel het moment om eens bij jezelf na te gaan, of het daadwerkelijk wel zo cool en stoer is om elke vrijdag avond maar ruzie te gaan zoeken in s'veen!
misschien moet het maar eens ophouden?
neem maar van mij aan, Opende is echt zo cool niet dan dat het zich voordoet!
Accepteer het! en doe gewoon normaal! gedraag je a.u.b. eens als je uit gaat. en probeer van je grootheidsdwaan af te komen;) scheelt veel stress en energie

ballie uit 't Veen

 

telelens Je bent echt een sukkel..
vroeger veel geplaagt op school..
Lafaard je hebt zeker weinig vrienden..

smokey uit Kollum

 

@ballie
die jongens waar ze ruzie mee hadden klopt dat die eerder vervelend waren. maar die jonge die erbij kwam om ze rustig te krijgen was daar niet bij. en hij wil ze uit elkaar halen en krijgt direct een klap. hij ligt ko op de grond en den nog schoppen laf.

ps fuck scc

tbs uit opende

 

@telelens. Jij had commentaar op TBS vanwege zijn spelfouten? Kijk eerst naar die blunder die je zelf hebt getypt! Pas dan kun je zeiken over een ander.

telmt uit Drachten

 

wat!!!

telelens uit Drachten Azeven

 

Ik heb geen commentaar ik constateer slechts. En wijs jullie op de onvolkomenheden.
Even racapituleren TBS, ligt ko op de grond en den nog schoppen? Ook nog een weerloze den schoppen? Hier noemt men dat aftuigen van een boom. Maar het is en blijft een lage streek.

telelens uit Drachten Azeven

 

Gewoon niet mee bemoeien. Daar is de sterke arm voor. Effe belle.

telelens uit Drachten

 

@"Telelens", wie ben jij, dat je anderen op hun "onvolkomenheden" wijst??? Ik maak typfouten, een ander ook; so what? Wat telt is de inhoud; als ik snap wat iemand wil zeggen - prima toch? Jouw eerste reactie (in dit topic) is ronduit kotsmisselijk makend.Wat je daarna nog allemaal uitkotst is misbruik van het recht op vrije meningsuiting; er zijn grensen (fatsoen), en dat jij die grensen niet ziet - JA, dát noem ik walgelijk en dom. die man verdient een dikke pluim, en jij...ach laat maar.

happysnail uit Dokkum

 

Wat een gezeur! of staan hier ook spelfouten in?

Ze moeten deze reacties verbieden!

Sterkte voor het slachtoffer!

aet uit Oosternijkerk

 

Ja, neem het ff op voor de vechtersbazen. Ik vond mijn eerste reactie vrij sterk en ter zake doende. Ik constaeer slechts en geef daar mijn mening over, ook dat is vrijheid van toetenbord en pen. Kijk dat jullie soort verbaal niet goed ontwikkeld zijn is niet onze schuld.Misschien is dat erfelijk bepaald. Vrijheid van meningsuiting is een belangrijk goed, onthoudt dat mijn waarde vriend. En wen er maar aan dat er mensen zijn die over sommige dingen anders denken en een mening hebben dan jij.

telelens uit Drachten Azeven

 

@telelens
wanneer je commentaar hebt op anderen hun spelfouten kijk dan eerst even je eigen teksten na voordat je ze op internet gooit toetenbord? kun je daarmee toeten?
moet ik nog even doorgaan of begin je nu weer met iemands naam te verkrachten?
je weet inmiddels hoe ik over je denk je bent en blijft een .....

firstsnakeman uit Noardburgum

 

Ach de vrijheid van meningsuiting is een goed recht Firstsnakeman,dus dat geldt ook voor iemand als Telelens die zijn toetenbord(?)gebruikt om wat onzin te broddelen,zoals de bewering dat vlgs hem 'ons SOORT verbaal niet goed ontwikkeld ZIJN(?)

Gelukkig is er ook de individuele vrijheid voor ieder,van welk soort ook, om teksten al dan niet te lezen en te reageren of niet.
Het is inderdaad wel eens lastig dat er nog mensen zijn met een andere mening, maar vooral doorgaan en blijven lachen!

age uit Uithuizen

 

Ja ja, telelens, jij geeft geen commentaar, jij constateerd slechts. Dan constateer ik dat zo'n iemand als jij, die zich voordoet als iemand die wel weet hoe de wereld in elkaar zit, recapituleren verkeerd schrijft. Beste man/vrouw, je mag beste dure woorden gebruiken, maar als je niet weet hoe je ze schrijft valt het nog meer op dat je eigenlijk best dom bent (lees blaaskaak). En het ouderwetse taalgebruik dat je gebruikt is al jaren uit. Tijd voor de nieuwe spelling. De pot verwijt de ketel!

donna uit Damwoude

 

Donna for president!

june uit Burgum

 

En ja, constateert had met een t gemoeten. Gelukkig erken ik mijn eigen \'onvolkomenheden\' zoals jij dat noemt.

donna uit Damwoude

 

sterkte voor de slachtoffers want dat zijn ze, iemand zo slaan dat ie naar het ziekenhuis moet slaat werkelijk nergens op. en mensen opwachten om vervolgens met een stuk of 20 in elkaar te slaan, belachelijk, waar zijn we mee bezig. elke vrijdagavond weer. jongens denk toch eens even na

famke20 uit opende

 

@ telelens!!!!!!!!!! moet jij nodig zeggen van die typ fouten voor het zelfde geld? wat voor geld heb jij het over dan sukkel dat je bent? Ik heb het zo geleerd op school:: Voor het zelfde geldt.... zo hoort het dus jij moet je bekje maar even houden lijkt mij veel beter voor je commentaar hebt op een ander, je bent geen haar beter.

de groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Redactie is een chatbox op Wâldnet misschien ook een optie? Aangezien er hier alleen maar op elkaar word gereageerd en er persoonlijke vete's via het toetsenbord worden uitgevochten. Wie maakt zich nou druk over schrijf/spellingsfouten en wie moet zich, door zijn of haar taalgebruik, zo nodig boven een ander verheven voelen?

Pffff.....get a life please !!!

texas uit Surhuisterveen

 

hahaha wat bemoei je dan ook met je eigen zaken

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

ja inderdaad texas uit surhuisterveen jij bemoeid je er nu ook al mee. Dan moet jij dat nu ook niet gaan doen haha

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Ik wil mij nergens mee bemoeien hoor, maar ik vraag mij af waar Texas,Zwaagwesteinde en Yeahlikeitnot(de groeten trouwens)zich mee bemoeien.

age uit Uithuizen

 

vredestichter is de aanstichter van deze hele bullshit,en terecht dat je dan klappen krijgt,zo vaak gewaarschuwd die gasten en dan tja dan krijgen ze klappen,SCC

jajaja uit Surhuisterveen

 

Groot gelijk jajaja.Als ik de reacties zo lees lijkt het wel dat ze mij zien alsde ruziezoeker. Het is zo als jajaja zegt, de vredesstichter is de schuld van al die misere. In wat voor een wereld leven we he jajaja.

telelens uit Drachten Azeven

 

sterkte voor de vredesstichter

rinse uit Dokkum

 

weten jullie waar ik verbaast van sta te kijken
dat chemico er zich nog niet mee heeft bemoeit
o ja en telelens pak je toetsenbord en steek het in je gat als je wil dank je wel
sterkte voor de man die naar het ziekenhuis is geraakt

vrouwtjetheelepel uit twijzelerheide

 

het slaat helemaal nergens op met twintig man een man even lekker in elkaar meppen en wat nog het minste is het zijn anders watjes en die vertellen de volgende dag stoer zo heb ook even een vent in elkaar getrapt die op de grond lag ps schijk aan scc

wilcoopende uit OPENDE CITTY

 

olderfuckingraast!!! degenen die, de "vredestichter" hebben geslagen nadat ze eerst zelf klappen hadden gekregen van deze zelfde vredestichter en karnuiten, waren maar met zn vieren! hoe durf je te beweren dat er ook maar 1 persoon meer was dan 4. de mannen uit opende waren minimaal met 9 man.. a.u.b. wilco en famke, typ wel de eerlijkheid!

ballie uit S'veen

 

het is eerlijkheid ballie,
en zowieso ook al is het 1 tegen 1, als er iemand op de grond ligt is het klaar, sla dan niet door. leeghoofden. als sommigen nou eerst eens even van de drugs afbleven. in het echte leven zijn ze normaal.

famke20 uit Opende

 

Fuck tha peen..!!! muhahaha

chairah uit Surhuisterveen

 

Er is maar één die hier de waarheid spreekt en dat is Ballie...

En Die Vredestichter..? Hehe driegen met wraakacties, dat is wat ie doet..!

Nou peace bro.

editionone uit Harkema EO

 

haha :P:P:P

tbs uit opende

 

bent helemaal met ballie en editionone eens!!!! hun verhaal dat is de enige fucking waarheid .SCC

jajaja uit Surhuisterveen

 

Hahaha, fuck tbs, jij altijd lopend met je hoofddoekje op je hoofd..!!
En vriend, dat komt ook wel goed..!!

chairah uit Surhuisterveen

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan