13.3 °C

Profronde trekt door Friesland

Publicatie: 27 jun 2007, 15.56

 

REACTIES

asosiaal hoeveel politie er was! ik denk wel zo'n 25 motors en nog een paar busjes...

odebruin uit Opende

 

Vind het nooit ergens op slaan hele straten afzetten of wegen.. laat ze maar op een circuit gaan fietsen.. staan ze niemand in de weg en wat het allemaal niet kosten moet..

aleuh uit Buitenpost

 

hier in surhuisterveen was het ook een dikke bende met die rotzooi allemaal ,kan nog wat worden met de profronde allemaal labbekak getver.sorry ik heb er geen goed woord voor over met die wielertroep het trukfestival willen ze niet want dat geeft overlast,maar deze troep mag wel en wie betaald het allemaal? gatver.............

ikkeuitsurhuisterveen uit Surhuisterveen

 

ja dan is de politie er wel bij bij de leuke klusjes

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

ja domme mongolen laat ze opdonderen die kloot6zakken

lubze uit Veenwouden

 

Heb net een uur stilgestaan! voor 13 fietsers..belachelijk! En wat een politie niet best..

binne uit Leeuwarden

 

haha jullie doen zeker niet aan sport. Jemig doe even relax ofzo, toe aan weekend of niet dan.

Misschien is zoveel politie wel wat overdreven, maar van een uurtje stilstaan wordt je heus niet minder.

fryskerakker uit Drachtstercompagnie

 

wel als je nog foto's wil maken van de tocht :P

binne uit Leeuwarden

 

wat een drukte om niks moet je een keer even wachten voor een evenement nou en komt toch niet alle dagen voor maak je niet druk dat doen de wielrenners al

dakota uit drachten

 

Aha, vandaar al die politie in zwaagwesteinde zeker. 'k Werd er zenuwachtig van..!

vetponne uit Westergeest

 

niet best 1uur nodig om door leeuwarden te komen laat ze in de nacht in de fietsen. de baffies

diede uit Veenwoudsterwal

 

ben het met de dakota eens gr de ruiter himzelf

manchop uit Drachten

 

Ik stond vandaag eerst stil bij Goutum, en later op de dag stond ik weer vast bij Feanwâlden. Er waren wel heel veel politie mannen bij aanwezig. Die zal de organisatie wel moeten betalen, toch?

rommie uit de westerein

 

@rommie vast niet, de overheid betaald het weeer zo als altijd.

odebruin uit Opende

 

Trouwens ik hoorde dat er 160 van start gingen, en maar 13 of 16 aankwamen? Ook een flop natuurlijk :P

binne uit Leeuwarden

 

WEES BLIJ DAT ER EENS WAT TE BELEVEN IS

burgummer uit Burgum

 

De beroepsjankers zijn weer bezig, och och och HUN belastinggeld wordt eens besteedt aan iets wat ze zelf niet trekken. Dikke boehoe hoor. Wat burgummer hier ook schreeuwde, wees eens blij dat er eens iets wordt georganiseerd. Maar nee hoor iedereen is weer lekker individualistisch bezig en gunt een ander geen pleziertjes! Stelletje egoïsten...

J-One uit Buitenpost

 

toch leuk zoiets stel zeikerds. het is maar 1 keer in het jaar. oh oh oh wat erg ik moet even een half uurtje wachten. oh oh en mijn belastingcenten worden uitgegeven.

wees blij dat het eens aan iets leuks wordt uitgegeven.

tot ziens op 7 augustus in Surhuisterveen met de top wielrenners.

J-One uit It Surhústerfean

 

nou ze mogen er voor mij wel weg blijven heel surhuisterveen staat zo n dag kompleet op z n kop.allemaal elite gatver...............

ikkeuitsurhuisterveen uit Surhuisterveen

 

ik heb geen goed woord voor wielrenners over, fietsen bijna nooit op het fietspad vaak met 3 of meer naast elkaar en je kunt toeteren wat je wilt maar ze gaan niet aan de kant en ik dan ook niet, en dan dit soort evenementen, alles wordt afgezet voor paar van die uitslovers, doelloos rondjes fietsen kun je ook wel op de tt in assen en dan heeft er geen een last van...

whitebean uit De Wilp

 

@J-One, Als JIJ dan maar genoten hebt. Er zijn mensen die dat hele wielergebeuren maar niets vinden, maar er mee geconfronteerd worden doordat bv. een heel dorp (Zw'einde) afgesloten is omdat er een paar fanatieke stumperts in korte broek op twee wielen doorheen moeten. Nergens stond iets aangegeven over deze "happening". Maar jij J-One, hebt er natuurlijk volop van genoten. En kan je niet voorstellen dat er mensen zijn die na een dag werken graag (snel) naar huis willen.

frutsel uit Dokkum

 

@ frutsel, ik kan idd genieten van het wielrennen (moest zelf helaas werken op het moment dat die ronde was), maar er zijn zat dingen die mij niet bekoren wwar wel belastinggeld heengaat. So fucking what! Ik ga niet lopen janken daarover. Net zomin als over de politieinzet rondom een gemiddelde voetbalwedstrijd of stapweekend. Oh nee ze moeten eens een kilometer omrijden of 10 minuten wachten, oh hellup wat een ramp. Daar heb ik een hekel aan frutsel, dat egoïstische gedrag!

J-One uit Buitenpost

 

@J-One. Wie is er nu egoïstisch dan? JIJ, omdat JIJ het niet erg vind dat half Friesland wordt afgesloten cq. geblokkeerd, of degenen die hier last van ondervonden, en dat hier verwoorden?

Nee.. J-One, de enige die hier alleen aan zichzelf denkt, dat ben jij. De rest geeft alleen maar zijn/haar mening over het evenement, en het hele gebeuren er om heen.

frutsel uit Dokkum

 

@ frutsel, ja zij geven een mening omdat ZIJ er last van hebben. Omdat het HUN belastinggeld is. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken, maar om gemakshalve een evenement die bedoeld is om Friesland op de sportieve kaart te zetten af te kraken omdat JE er last van hebt? Je zult mij nooit horen klagen over evenementen waardoor ik moet omrijden/wachten, omdat ik weet dat er mensen zijn die er wel van genieten. Dus, wie is er nu de egoïst?

J-One uit Buitenpost

 

@J-One, dat lijkt MIJ wel duidelijk.

frutsel uit Dokkum

 

wat denk je van het beroepsvervoer over de weg @J-One? die verdienen al genoeg en kunnen rustig een uurtje wachten?

devil uit Kollum

 

@ devil, ik zeg ook niet dat er geen hinder was. Wat betreft het beroepsvervoer kan ik me best voorstellen dat daar irritatie kan ontstaan, daar is tijd geld. Maar niet voor de mensen die hierboven hun beklag doen, die zien opeens anderen met HUN belastinggeld wegfietsen. Daarnaast moet je het probleem van het beroepsvervoer ook niet groter maken dan het is. Er zal best een vrachtwagen ergens een tijdje hebben moeten wachten, maar meestal weet de chauffeur nog wel een alternatieve route!

J-One uit Buitenpost

 

stond te wachten in gorredijk, drachten, harkema en buitenpost
voor een paar fietsers meer als anderhalf uur stil gestaan!!
beetje jammer van de tijd
kan het niet anders??
zomaar iedereen met een moter aan de kant drukken en dan maar wachten tot het voorbij is
en ondertussen je ergeren aan asociale debielen die nergens op willen wachten en door bermen scheuren en voordringen
dit levert alleen maar irritatie op!!!

trucker1 uit buitenpost

 

Wat heb ik mij geergerd woensdag, nou niet zozeer om die fietsers, die weten niet beter maar die lui die daarom heen lopen. alles maar afzetten vooral die motor figuren met hun afgrijselijke gezichten en zo graag wijzen met hun wijsvingertje wat je moet doen bij zo`n poppenkast. Ik ben ze 3 x tegengekomen in B.zwg, Surh.veen en bij Blauwverlaat. Alle verkeers regels lapten ze aan hun laars, zebrapaden, verkeerslichten niemand was veilig. Ga toch naar Assen TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT baan.

banjer uit Kollum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan