25.5 °C

Jeugd vernielt bloembakken in Dokkum

Publicatie: 23 jun 2007, 13.26

 

REACTIES

16 jaar. 4 uur 's nachts. Oplossing? 's Avonds na elf uur een straatverbod voor deze 'kinderen'. Ouders opleiding geven voor vermaak in het gezin met halma en mens erger je niet. Nestwarmte noemden ze dat vroeger. En zie de wereld werd er groot mee.

waldmantsje uit Hurdegaryp

 

idd waldmantsje.. dat is mede het probleem tegenwoordig.. beide ouders moeten zonodig werken en sowieso bemoeien ze zich verrekte weinig met de kinderen. waarom anders hangen ze in groepen van 20 man of meer rond en teisteren alle andere mensen. en de politie mag niks. sla ze krom met de knuppel is mijn devies. altijd alles te vernielen en doen.:@

renegade uit dokkum

 

ik keur het vernielen niet goed, maar jullie zaten zeker weekends altijd met heit en mem op de bank met een fles cola en een zak chips

kleiman uit Anjum

 

nee.. gewoon met een handvol vrienden leuk gaan stappen zonder trammelant en/of vernielingen... doe ik nog wel eens trouwens ook al ben ik geen 16-20 meer;)

renegade uit dokkum

 

Nou, ze zijn gepakt, nu nog even het geld van de krantenwijk voor de schade, weten ze ook weer wat dat is, want de beurs doet het meeste pijn....

granaet uit Dokkum

 

gewoon blijven ontkennen het is het woord van hun tegen een paar getuigen, als je dan blijft ontkennen dan kunnen ze je niks maken, maximaal 72 uur vasthouden maar doen ze niet voor dit vergrijp. Zolang er geen videobeelden zijn of dat de politie hen niet op heterdaad heeft betrapt kunnen ze je niks maken dus ontkennen die handel

yeahilikeitnot uit Garyp

 

yeahilikeitnot uit Garyp was jij er bij dan. nix on kennen hard aan pakken.

tjeerdk uit kootstertille

 

YEAHILIKEITNOT
Blijven ontkennen? Dan moet in Garyp het hok onder de kerktoren maar weer open. Drie dagen op water en brood is ook 72 uur.

waldmantsje uit Hurdegaryp

 

tjeerdk uit kootstertille, was er niet bij maar ik moet die jonkies wel een beetje helpen natuurlijk. Ik treed op als een soort van advocaat ik mag de waarheid wel vertellen toch? maar ja er zijn veel mensen die worden bang en dan gaan ze alles opbiechten is het domste wat je kan doen. Heb er ervaring mee ontkennen en nog eens ontkennen politie veel werk en ze kunnen je niks maken heerlijk toch? of niet dan. nog een gezellig weekend en de groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

@yeahilikeitnot alleen laffe mensen die niet voor de gevolgen van hun daden in durfen te staan ontkennen.

oftewel een ieder die schuldig is en ontkent is een lafbek. (ik weet niet of jij ook onschuldig was, maar je weet het zelf wel)

en ik denk dat ze een handje vol getuigen eerder geloven dan een stel randdebielen van 16 - 20 jaar die niet tegen drank kunnen.

en wat moet iemand van 16 om 0400 uur nog op straat van 2200 tot 0230 uur is laat genoeg.

yeahilikeitnot uit it surhústerfean

 

@ yeahilikeithot:
Alhoewel ik het niet eens ben met jou verkwisting van belastingeld, moet ik toegeven dat je eigenlijk wel gelijk hebt!
Maar nu zijn er twee gepakt, zonder de kans om hun verhaaltje overeen te stemmen!

otsje uit Leeuwarden

 

Soms kun je aan bepaalde reakties al een aardige indruk van de schrijver krijgen.....

granaet uit Dokkum

 

Oh god je zult maar familie zijn van yeahilikeitnot. Op elk verjaardagfeestje komt ie weer met dezelfde stoere verhalen aanzetten... Nou ja maar vriendelijk toelachen en hem gelijk geven, misschien dat ie dan weer een tijdje stil is!

In de tijd dat de politie met jou bezig was hadden ze ook tig andere misdaden kunnen oplossen en wat bekende zegt: liegen voor de coppers is alleen voor lafbekken!

J-One uit Buitenpost

 

idd yeahilikeitnot sa ist mar krekt!

hoanne uit Garyp

 

Net zoals de daders heeft yeahhilikeinot de strepen van de luiers nog om de poeperd zitten.

hot uit Leeuwarden

 

nou nou nou mensen ik ben helemaal niet stoer en heb geen sterke verhalen waarom zou ik? Ik zeg alleen maar over hoe ik er over denk. Trouwens ik hoef niet altijd gelijk te hebben en dan nog wat ik kan met bijna iedereen opschieten dus waarschijnlijk ook wel met jullie. Weet het bijna wel zeker. vriendelijke groeten allemaal uut Garijp. O ja trouwens ik kom nooit in de kerk heb ik zondags geen tijd voor.

yeahilikeitnot uit Garyp

 

laat ze alle bloembakken in dokkum en omstreken maar water geven en onkruidvrij maken

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

He yeahlikeitnot, waarom zou jij die jongens in hemelsnaam het advies geven te ontkennen? Trouwens om terug te komen op 1 van die eerste reakties, over beide ouders die werken, ik weet niet in wat voor plaggenhut jij woont, maar 80% van de ouders MOET beide werken, omdat het leven achterlijk duur is. Of is dit commentaar van iemand die nog lekker by Heit en Mem thus wennet. Je komt er nog wel achter, en ik heb trouwens hele lieve sociale kids. Bekijk het niet zo vreselijk zwart wit!

mem74 uit Dokkum

 

yeahilikeitnot ben jij ook zo'n idioot ??? Het is in ieder geval de domste reactie die er bij staat !

teuvo uit Veenwouden

 

Ik zeg niks!!!!!!!!!!!!

waadfreon uit Dokkum

 

lekker rustig wapse

sietse33 uit Dokkum

 

tsssss en dit om een een plante bakje/bakjes
groot nieuws in dokkum zeker net zo als ze de takjes uit t park op waren aan het vissen wat een skelet moest zijn....
sneu stadje jammer dak hier woon

grindhassus uit dokkum

 

Ach nee joh, deze kinderen speelden gewoon Triontje, dat is een razend populair spelletje onder de jeugd tegenwoordig. Alleen kennen ze het verschil tussen onkruid en door de gemeente gewenste planten nog niet zo goed.

phlox uit Twijzelerheide

 

als je midden in de nacht met je slijptol en je gasbrander de rabobank leeg haalt,en dan zwijgt als het graf heb ik respect voor je.
dit slaat nergens op vernielling is zo kinderachtig,+ mensen die dit stoer vinden dat zijn ook nog kinderen.
ben in iedergeval blij dat mijn kind dat nooit gedaan heeft.
en hoop mijn kleinkinderen ook duidelijk te maken dat er iemand op moet draaien voor de kosten wat hun verniellen.
en zo te lezen zijn er een hoop kinderen hier.
of te wel sukkels 1ste klas.

nic uit Veenwouden

 

Pa en Ma laten betalen dan is het zo gebeurd !!!!

teuvo uit Veenwouden

 

@nic
wacht maar tot de puberteit aanbreekt

watervork uit burgum

 

@J-one, Hier in Dokkum schrijven ze verjaardagsfeestje. (sorry, ik kon het even niet laten)

frutsel uit Dokkum

 

ja ja het is weer wat. Vernieling, mishandeling etc.

Mijn zoon zat laatst te vissen met 1 hengel teveel! 160 euro boete. Laten ze de jeugd die alles vernielt etc. beter aanpakken! Het is toch wat in deze maatschappij. Politie: Steek toch jullie moeite in andere dingen!

een boze moeder!

aet uit Oosternijkerk

 

Ook weer Polen, zeker? Antillianen? Of van die teringblanken?

chemico uit Amsterdam

 

@ men 74 ik heb helemaal niks gezegd over beide ouders, dan moet je even beter kijken hoor. Ik ben het in ieder geval niet geweest groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

@ chemico
k lees wel vaker die reacties van jou jij schijnt alles best goed te weten en hebt altijd je bek open over anderen ten 2e je woont in amsterdam ga een website oprichten amsterdamnet.nl kan je hele dagen zeiken over anderen en goeie raad geven want jij weet toch hoe alles zit!
te sneu voor woorden sorry...

grindhassus uit dokkum

 

@grindhassus: Het feit dat jij reageert op iemand die te sneu voor woorden is weerspiegelt exact wat voor persoon jij bent.

Ja, ik weet hoe alles zit. Als niemand iets verstandigs zegt dan blijven er een heleboel mensen ondoordacht doormekkeren met dat onnozele kroegpraat.

chemico uit Amsterdam

 

onozel kroeg praat..
jij bent de persoon..
je weet precies wat voor persoon ik ben..
je weet alles..
ik hou me wel stil ik ben blij dat je alles weet jonge

grindhassus uit dokkum

 

Nee nee, grindhassus. Je kan toch wel een beetje sarcasme en cynisme onderscheiden.

Natuurlijk weet ik niet hoe alles zit. Maar wat ik hier heel vaak zie is dat er een heleboel mensen als een kip zonder kop lopen te kankeren, uit eigen frustraties voortkomende dat ze niet weten hoe hun eigen leven moet slagen, oftewel: niet gelukkig zijn.

Ik ga graag de discussie aan op niveau en niet gekankerdemekkerdezeurderigezeikerd, want dan reageer ik ook dom.

chemico uit Amsterdam

 

chemico uit amsterdam jij spoort gewoon helemaal niet. Maar ja kan jij ook niets aandoen jij bent en blijft gewoon een stumper en lult hoe het uitkomt. Maar ja kontlikkers moeten er ook zijn natuurlijk. Ga maar lekker op je eigen kankeren de groeten

yeahilikeitnot uit Garyp

 

HE yeahlikeitnot, bedankt voor de groeten, maar jij moet ook even goed lezen hoor, mijn 2e opmerking was voor renegade, maar jij ook de groeten terug.

mem74 uit Dokkum

 

mem74 uit dokkum

dan heb ik helemaal niks gezegd hoor. Ik had het even beter moeten lezen ( 1 van de eerste reacties)

yeahilikeitnot uit Garyp

 

Voor de weet-ik-hoeveelste-keer heeft frutsel (???)bewezen dat het reageren op de inhoud voor haar te
hoog gegrepen is.
Deze vernielzuchtige knapen moeten m.i. een heel gevoelige taakstraf krijgen, maar dan ook écht gevoelig; wedden dat het helpt?

happysnail uit Dokkum

 

@happysnail, en jij bewijst voor de weet-ik-veel-hoeveelste keer, dat je niet anders bent dan een zeikerd, van het ergste soort. 9 van de 10 door jou geschreven reacties, zijn reacties op reacties van anderen. En daar dan achteraan nog snel eventjes iets on-topic. Je moet jezelf niet Roomser voordoen als de paus.

Wat voor ellendig hoopje allochtoon ben je eigenlijk? De ene keer praat je als een pedagoog, de andere keer ben je net een O.v.J., Degene met een verwrongen brein ben jij.

frutsel uit Dokkum

 

Nu Kleiman uit Anjum inderdaad zat ik niet bij pa en ma met cola MAAR WE hADDEN WEL GELEERDom met onze POOTJES van ander mans spullen af te blijven DUS SLAAT JE OPMERKING nergens op ja de echte veldwachter moet maar eens op de proppen komen meteen meppen op zulk tuig die totaal geen respect hebben voor andermans spullen MAAR JA ZAL WEL WEER EEN TAAKSTRAF worde papiertjes rapen zet ze maar twee maanden op water en brood toppie voor aziatische gevangenissen laat ze daar maar logeren

superuppiex uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan