25.5 °C

Gevluchte man eindigt op boom

Publicatie: 17 jan 2007, 13.24

 

REACTIES

Ziet er niet zo mooi uit.

Bestuurder sterkte en beterschap gewenst.

weethetbeter uit Surhuisterveen

 

Jeetje weer een Kadett kaduuk. Zo blijven er niet veel over..! Je ziet ze niet veel meer.

ggrs uit Surhuisterveen

 

ja sterkte voor de bestuurder, en ja jammer weer een kadett minder ik heb zelf ook nog zo,n kadett hellemaal opgeknapt voor de hobby uiteraad maar die van mij straks wel geld waard ja omdat er niet zoveel meer van zijn.

viking uit harkema

 

Een opel kadett van dit type (E type) heb ik ook 3 van gehad,ze roesten destijds nogal.En er zijn bijna niet veel meer van.Maar Viking? helaas wordt een opel nooit geld waard.

edward uit Eastermar

 

nou ga maar eens kijken om een (a type) kadett die hellemaal is opgeknapt die er dus als nieuw uitziet dan moet je maar eens naar die prijzen zien die ze op die auto,s hebben edward.

viking uit Harkema

 

gelukkig zit er een mooi cafe op de stress te verzuipen.....

kip uit Broeksterwoude

 

Hoe ver moet(en kan)je gaan om dit soort figuren te achtervolgen?Levensgevaarlijke situaties kunnen zich dan voordoen op de weg en is dat het allemaal wel waard? Een kenteken is snel genoteerd,dus andere actie zou dan misschien veiliger zijn voor de andere weggebruikers.

centraal uit Dokkum

 

Alleen maar goed dat die boom (waarschijnlijk) van rechts overstak. Iemand die anderen bedreigt en vervolgens voor de politie vlucht, lijkt mij niet een lievertje. dus onthoudt; wie slecht doet, wordt beboet.

wicked uit Morra

 

Ik ben blij dat het geen GSI is.
Ik heb er ook 1 gehad, en dat was een goede auto.

soebaroe555 uit Drachten

 

Ik meende trouwens dat de politie zulke hoge snelheden niet meer mocht hanteren, maar het blijkt als ik bovenstaande lees toch anders te zijn.

pmfrl uit Drachten

 

nu maar hopen dat ie zijn lesje geleerd heeft, en dat het geen hersenletsel is, anders heeft ie niks meer.

hindrik50 uit Ternaard

 

tja dacht ik ook dat ze niet zo snel mochten maar ja ik had het dus mis was ze wel bijna kwijt tot die boom in pad stond grr maar gelukkig was het niet met opel d rekord van 1976 en thnx bij de weg en ja ik heb mijn lesje wel geleerd zal het niet weer doen maar was uit frustratie gebeurd

haulerwijkcity uit Haulerwijk

 

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff whatever

haulerwijkcity uit haulerwijk

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan