10.8 °C

Turbines welkom, geen disco in fabriek

Publicatie: 4 dec 2006, 20.35

 

REACTIES

zonde dat er geen discotheek in mag,was een leuke bestemming ,en dan had de jeugd ook weer eens een leuke plek om uit te gaan.

hanss uit Burgum

 

Als je daar een discotheek wilt realiseren, dan zouden er ook afdoende maatregelen genomen moeten worden tegen discogangers die eventueel met een dronken kop het PM kanaal of de haven in zouden duikelen. Afzetten met bijv. een hekwerk kan al niet, omdat je dan het overige scheepverkeer wat er aanlegt zou dan gehinderd worden.

premiumblue uit Tijnje

 

tja premiumbleu daar heb je gelijk ik maar als ik goed ben geinfomeerd komt het omdat de mensen er om heen geen last willen hebben van geluid en dronken mensen overlast wat ik dan wel weer kan begrijpen maar wel heel erg jammer. Ik vind dat tooberch gewoon weer terug moet komen was supper gesellie altijd!!

hillybilly uit Burgum

 

Ze hebben het altijd over het verpauperen van het dorpsgezicht, met die leegstaande ruïnes. Waarom wordt die troep niet gewoon vlak geschoven, en opgeruimt. Dan kun je daarna nog wel een bestemming kiezen. Want zeg nu zelf, wat er ook in gevestigd wordt,de aanblik blijft gelijk.

joepie uit Burgum

 

Een discotheek zou juist de oplossing zijn! een goed plan en gewoon goed organiseren kom je een heel eind.

goudviskom uit Burgum

 

Geen discotheek ? Dan maar weer de straat op ;)

m4rk uit Burgum

 

Geen discotheek daar kan ik inkomen, maar zo nu en dan een concertje, moet kunnen toch?

batman uit Burgum

 

Ik zie het zelfde gebeuren als met die oude fabriek in de Pijn. Hij staat er nog vele jaren, op instorten dan en bovendien leeg. Brand hem toch plat met oud en nieuw. Hebben we er toch nog eens plezier van.

joepie uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan