16.1 °C

Overvaller is een ontsnapte crimineel

Publicatie: 7 dec 2005, 19.15

 

REACTIES

Het zou me niks verbazen dat het inderdaad een ontsnapte crimineel zou zijn.Dit soort lui lopen de laatste tijd wel vaker weg,dus nog 1 extra zou geen wonder zijn.Nederland het land van regeltjes en wetten,maar criminelen vasthouden kunnen ze niet eens.

centraal uit Dokkum

 

De zestienjarige Antonio Marcus is 19 november tijdens "SLECHT" begeleid verlof in Groningen weggelopen.

De politie geeft verder het advies om zelf geen actie te ondernemen.

En hoe is het nou met de begeleider?
Is er hulp of traumatherapie voor geregeld?

ppppffffffff........gelukkig, die zit fijn thuis tot ver in 2006 waarschijnlijk.

Wat een verderfelijke wereld, of schrijf je verdervelijk met een V...........maakt ook niks uit.

Iedereen weet waar het over gaat.....toch?

gruttepier uit Grou

 

kijk op www.geenstijl.nl en je hebt de foto herken je hem hoe sneller van de straat hoe beter let dus op mensen grtz

gtiman uit dr88

 

Ontsnapte boef??? Beste Waldnet redacteuren,editors etc etc waarom gaan jullie niet bij het klokhuis solliciteren... Gadverdamme kinderlijk taalgebruik.

arkan uit Leeuwarden

 

Euuuuu Hoe bedoel je Arkan ???/ Ik vind het woord Boef veel te netjes voor dit Schorem (= gemeen volk => tuig)

teuvo uit Veenwouden

 

ik heb de foto bekeken
en hij komt oorsprokelijk uit harkema weg
de roep naam van de boef/ onsnapte tbs-er is MARCO VAN DER PLOEG

ramptoerist uit Harkema

 

Volgens Geen Stijl is \"die boef\" ook nog eens afkomstig uit Surhuisterveen...Brrrrr...

smoothy uit S'veen

 

tuuuuuuuuuuurlijk,het vooroordeel,etc.etc.etc.etc.etc.

ikku uit hjirre

 

wel erg veel info over die jongen, van e-mail tot profiel/hobby's etc... is dat ethisch wel verantwoord? stel nu dat het hem niet is...

oknem uit Drachten

 

Ja ,ze moeten er wel zeker van zijn,anders mag dit toch niet en namen noemen ook niet,die jongen heeft toch ook nog familie,die er niets aan kunnen doen,hoe hij is en wat hij eventueel gedaan heeft?

siepkje uit Burgum

 

hij is ontsnapt uit veenhuizen,dat is dat vakantieoort waar ze weekends aan het feestvieren zijn.en het is een tbs er dus die heeft gewoon een snipperdag genomen,of proefverlof,of.....TBS afschaffen en opsluiten.

onne uit Drachten

 

jeetje naam en toenaam en ook nog foto's is dit niet een beetje te ze hadden ook wel gewoon een foto van zn website hierbij kunnen zetten toch dit gaat wel heel ver er zijn ook vrienden de met hem op de foto staan die worden naar mijn mening dan ook geschaad dit vindt ik wel een beetje over het randje ....

tbs'er of niet maar goed hoop dat dit tuig gauw weer achter de tralies zit..

ladypink1983 uit Lichtaard

 

Ethisch wel verantwoord ???????
Waar gaat het in hemelsnaam over, natuurlijk wel, want hij heeft heel erg veel rechten verspeeld, dus ALLES openbaar maken !

granaet uit Dokkum

 

ik vind dit ook valen van polite waarom geen heli in de lucht als men zo'n persoon op de hielen zit zo'n ding heeft toch licht zat om hem te zoeken

sjoerd57 uit Beetsterzwaag

 

Valt wel wat mee met dat feestvieren,na die foto sessie,zijn al die modellen overgeplaatst,het is nu anders,eerder achter de deur,enz.

siepkje uit Burgum

 

Och here der is us Siepkje ek nog :D

Maare slut my by die oan siepkje hjer :D

tjallingdijk uit Feanwalden

 

@granaet ik weet niet of je het weet maarre ik bedoelde niet dat hij niet getoond mocht worden maar er staan ook foto's van zijn nichtje en vrienden en vriendinnen met naam en toenaam op die site en dat vindt ik te ver gaan.

ladypink1983 uit Lichtaard

 

Nou dan zien jullie meer dan mij. Ik zie alleen maar foto's van die onnozele tbs-er hoor? Oppakken die onnole en nooit en nooit weer loslaten.

westereender uit Zwaagwesteinde

 

Jullie hebben wel allemaal grote bekken maar niemand weet hoe het is voor die ouders ten eerst en voor marco zelf.
alles word overdreven en opgeblazen net of is het een zware crimineel en dat is niet zo. Iedereen doet wel dingen waar die spijt van krijgt maar dan krijg je daar een overdreven straf voor ergens waar je niet eens goed begeleid word door die klootzakken daar!! vind je het een wonder dat iemand weg loopt!!

harrekietjanny uit Harkema

 

Nou nou nou harrekietjanny uit Harkema. Je gaat heus niet naar het Poortje voor "schuin oversteken" hoor!

eetjefit uit Hurdegaryp

 

't is te hopen dat ie hier spijt van krijgt, een gewapende overval is ten slotte geen kattepis. Maar voordat wij medelijden met een zielige overvaller krijgen die eigenlijk een lieve jongen is en door de oh zo slechte maatschappij overdreven slecht behandeld wordt laten wij even aan de werklijke slachtoffers denken, aan de mensen in de Milo...

mano uit Dokkum

 

Kijk eerst eens,waarom zo´n jongen zo wordt,ipv meteen te oordelen,en tbs is om mensen weer op het rechte pad te krijgen,al lukt dat vaak niet of duurt het eeuwen voor iemand daadwerkelijk wordt geholpen,als dat niet gebeurd,zoals harekietjanny zegt,dan helpt het ook niet,ouders en familie van deze jongen sterkte en de mensen niet te vergeten die overvallen zijn!

siepkje uit Burgum

 

eetjefit en vooral mano. precies! jullie slaan de spijker op z'n kop. harrekietjannie.. door mensen met denkwijzen als de jouwe gaat het steeds slechter met nl. dit knulletje is echt gwn tuig van de richel. denkt alleen aan hemzelf. alcatraz.. dat is de enige plek voor dit soort lieden. bah!

prutser1001 uit Leeuwarden

 

ja, ja ,tbs er, in Veenhuizen zitten en er vandoor gaan, en een gewapende overval plegen, en dan nog een aai over de bol,onder het mom van slechte jeugd?????? DE KNOET ER OVER *** EN SNEL!!!!!!!!!!

skipper uit Drachten

 

16 jaar en dat dan al op je conto hebben staan? Waar moet dat keren als hij "volwassen" is?
Wordt zoiemand die steeds op de zak van de belastingbetaler leeft in de bajes dus.
De weg naar Ameland plaveien met zulk soort volk!

kuifkabouter uit Damwoude

 

Surhuisterveen??? Hij woont toch echt in Harkema is mij verteld.....( en in Veenhuizen )

antsje uit S'veen

 

kijk es op die link, zo'n frisse is het nu al niet, kijk op de site van het poortje, daar zit je echt niet voor het jatten van een rolletje pepermunt hoor!!!en nu dit er no bij? kom op zeg.Komt vandaag in R'dam en A'dam nog een zeeboot leeg,die terug gaat naar Brazilie,op pakken die hap en op transport kost ons als samenleving alleen maar geld, en deze wordt toch niet wijzer!!!!!!Getuige de link wat hier op de site stond.

skipper uit Drachten

 

hoe kunne jullie nou oordelen over iemand die je verder niet kent stelletje debielen en door mijn denk wijze gaat het slecht met NL sure!!!!!

harrekietjanny uit Harkema

 

Laat ze maar zeuren Janny,ze weten het allemaal beter,jij kijkt naar deze persoon,die jij,zo te lezen kent en zij kennen deze niet eens,dus kunnen ze lekker door beschuldigen,wie zonder zonde is,werpe de 1e steen!!!!!

siepkje uit Burgum

 

Nou hij ZAT niet voor niets vast hoor duss der zit vast ergens een schroefje bij um los :S of houden jullie zulke mensen de hand boven het hoofd! dan zijn jullie echt niet goed wijs! Zo'n stakker moet naar de glenn mils school!!!

layd uit Ee

 

Jannie je hebt wel gelijk..maar eigenlijk ook niet..je kunt idd fouten maken en er spijt van krijgen!maar zulke fouten maakt een normaal mens niet!deheer m. v/d Ploeg leert het nooit ne te nimmer meer af!kheb echt met zn ouders te doen!maar m doet het helemaal zelf!terecht zit ie daar vast..ontsnapt ie en gaat ie een overval plegen nou soryr hoor..maar dara krijgt ie gene spijt van!

miej uit Harkema

 

Danke j wel siepkje uit bergum jij snapt het tenminste.

harrekietjanny uit Harkema

 

Ik heb ook medelijden met zijn ouders.. ik zou niet graag zo'n kind willen!! maar zo'n jonge moeten ze naar de glenn mils sturen! dan heb je er nooit geen problemen weer mee!

layd uit Ee

 

Het was dezelfde jongen die 1 of 2 jaar terug een man uit buitenpost had neergestoken daarom kreeg hij tbs, hij is ook al weer in harkema gezien gisteren

christine uit Harkema

 

oppakken die handel en de eerste paar jaar niet weer vrij laten! laat um maar es zien wat de echte wereld is!

layd uit Ee

 

Waarom verbaas ik me niet meer, van het feit dat het om een "buitenlander" gaat? 1 op de 10 is oorspronkelijk Nederlander, die andere 9 zijn asielzoekers en ander gespuis.

joepie uit Burgum

 

Layd uit Ee, hij had al 2jaar gezeten vanwege een steekpartij dus lul niet??, dit is precies waar hij op uit is, bekend worden door zulk soort eigennaardigheden, d'r is maar één manier om deze gast tot stoppen te krijgen en dat is hem afknallen!!..

chairah uit Surhuisterveen

 

Inderdaad, maar een straf en er zijn genoeg vrijwilligers die dit ongedierte op willen ruimen.

pluto uit harkema

 

Afknallen?? Waarom is hij eigenlijk weggekomen, omdat het zo makkelijk gaat hier als je van de ene tbs kliniek naar de andere moet mag je met de trein kost minder!! Bijv. Wat marco heeft gedaan is niet goed te praten en zal ik ook cker niet doen maar hij heeft ook familie die hier niet om heeft gevraagd en zijn superdudes wordt bekend gemaatk met vrienden dr op die hier helemaal buiten staan, erg slordig!

miejh uit Harkema

 

nee jannie ik heb vast niet gelijk..IN JOU OGEN!!denk er maar eens overna!al zou het me broer zijn!had ik er nog zo over gedacht!dit is gewoon niet te geloven...dat je daar zo goed over kan praten!hij lacht erom!

miej uit Harkema

 

Ach een overvalletje hier een steekpartijtje daar. Het is allemaal zielig voor die jongen. Had zeker een slechte jeugd! De ontsnapping na de overval in Drachten geeft ook wel het niveau van de Nederlandse politie aan, 20 man die hem zien lopen en niet in staat zijn hem aan te houden, en om 19.00 gaan ze terug naar huis, het warm eten stond klaar zeker?
Diep treurig dat het zo is gegaan, het vertrouwen in de politie wordt er niet beter op op deze manier, 16 jaar en 20 agenten hebben het nakijken

nachtuil uit Fryslan

 

marco is een goede vriend van mij maar ksnap niet waarom het zo ver is gekomen 3 weken terug heb ik nog met zijn vriendin gesproken en vorige week met hem maar ja als je zoiets doet gaat het wel een beetje ver maar het is zijn eigen beslissing gr my harkema

ramptoerist uit my baby

 

naja helemaal niet afknallen dat slaat nergens op man het is een goede vriend van mij in jou ogen missgien afknallen maar in die van mij niet gr jessica

ramptoerist uit Harkema

 

miej uit harkema wat bedoel je met ''nee janny ik heb vast geen gelijk...? ik zeg toch niks?? mensen die zeggen afknallen moeten ze zelf afknallen waar praat je over man.!

harrekietjanny uit Harkema

 

Ach ja wat maakt het ook allemaal uit, dat jongetje heeft last van zweetpoten en heeft daarom TBS, meer niet.............

kuifkabouter uit Damwoude

 

Natuurlijk is het belangrijk dat die gozer weer snel wordt gepakt.

Maar wat een gelul hier tussen die reacties. Layd uit Ee je zit hier maar door te drammen over Glen Mills, maar je weet niet eens hoe je het schrijft. Damnz..en dan heb je er nooit meer problemen mee zeg je? Bewijs graag? Bron?
Het Glen Mills programma duurt maar 18 maanden hoor.

En idd afknallen waar praat je over? Tuurlijk een héél goeie straf is hier wel op z'n plaats, daar bestaat geen twijfel over.

dookie uit Zwaagwesteinde

 

Hmm, de account is al geblokkeert.
Hoe zou dát nou komen

lucine uit Drachten

 

Jessica ik zeg toch ook niet afknallen! Ikz eg afknallen?? Vraagteken, vraagteken!! Populair kind, heb jij ook es wat met zulke goeie vrienden, domme doos

miejh uit Harkema

 

oppakken die handel en nooit meer los laten,zulke jongens zijn een gevaar voor de maatschapij,stuur hem maar terug waar hij vandaan komt.

gr Marisca

marisca uit harkema

 

hahaha kben geen domme doos ben je lkker zelf!!!! nou het kan me niks schelen wat je over hem denkt maar vind dat je niet zulke domme dingen over andere mensen hij heeft het zelf gedaan het was zijn eigen beslissing wat er ook gebeurt hij blijft altijd een goede vriend gr jessica

ramptoerist uit Harkema

 

ladies and gentleman. we\'ve got him.

Hij is aangehouden.

Zie NOS TT pagina 120.

De mzzl.

swamp uit drachten

 

nu maar hopen dat ie in de toekomst een beetje voor het rechte pad kiest..mzzl

harrekietjanny uit Harkema

 

Wat lult iedereen? Niemand kent hem joh.. iedereen moet zijn bek gewoon houden over hem.. hij is en was een coole kerel.. wat er gebeurd is is jammer maar hij blijft tof! En wie dom over hem lult zet je naam er dan bij mietjes.. dat durven ze niet hoor bitches.

sveen uit Sveen

 

Ja, Het is inderdaad heel tof wat hij allemaal gedaan heeft.

Denk even na joh.

swamp uit Drachten

 

Hey sukkel.. 'swamp uit drachten'.. kende je hem? Blijkbaar niet..Ik wel dus ik weet hoe hij was en is.. lul dan niet dom sukkel..

sveen uit sveen

 

Ik zweig.


OVER en UIT!

swamp uit Dr88

 

Haha 'sveen uit sveen'. Wij weten nu ook wel hoe hij is hoor.. lijkt me duidelijk.

lucine uit Drachten

 

hej sveen..hij was tof!ik ken hem!maar na alles wat ie heeft gedaan vind ik hem egt niet meer tof!en @ Janny..ik snap jou niet..kan beter vragen waar jij over lult..met je..'jullie weten niet hoe het voor marco zelf is!'lul niet!hij doet het zelf hoor!

miej uit Harkema

 

Nou dookie.. Ik weet precies hoe het daar allemaal in elkaar steekt, ik heb daar heel lang stage gelopen duss lul zelf niet!

layd uit Ee

 

Joepie de poepie,weer met zijn baggerpraat,gaat ie weer zeuren over dat het hem niet verbaasd,dat het om een buitenlander gaat,jonge jonge!!!Een buitenlander die van der Ploeg heet,hij kan ook geadopteerd zijn hoor en is het dan dus de schuld van zijn huidskleur?
Ben jij nou een Burgummer?

siepkje uit Burgum

 

laat iedereen gewoon zijn bek houden.. want niemand van jullie kent em echt..

sveen uit Surhuisterveen

 

@ layd en je weet niet eens hoe je de naam van je voormalige stageplaats schrijft? Vaag.

En ik vroeg om een bron? Jij beweerde dat je daarna nooit meer last van zulke figuren hebt. Geef dan een bron als je het zo goed weet, en niet zomaar wat lult!

dookie uit Zwaagwesteinde

 

@ sveen,

dit waren jouw woorden:
En wie dom over hem lult zet je naam er dan bij mietjes.. dat durven ze niet hoor bitches.

zet jou naam er dan ook ff bij of durf je dat niet ??

christine uit Harkema

 

Het is onvoorstelbaar, wat een ongelooflijk kleine kinderen zijn jullie, beetje ruzie over zulk soort dingen maken. Hij heeft fouten begaan die hij niet had moeten maken, of je hem nu kent jah of neehjj, maakt niets uit, FOUT is FOUT!!..Jullie zijn ook vast niet ouder dan 16jaar..GreetszzZZ

chairah uit Surhuisterveen

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan