Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Frituurvet in brand bij Snackbar Mies

Publicatie: 27 oktober 2005, 15.09 uur

Reacties

tjerky uit Hurdegaryp

Te oud vet ofzo ?

27-10-2005
johnf uit Aalzum

daar kun je dus goed doorgebakken friet krijgen.
maar gelukkig dat de schade beperkt is gebleven meestal staan er veel huizen of winkels naast dus dan kan er van alles gebeuren en er zijn al genoeg mensen werkeloos

27-10-2005
frans uit Burgum

Dombo's die dus komentaar leveren die niet eens weten hoe de zaak er uit zag voor dit (on)gevalletje. Bij partucalieren is het huis tot de grond uit ge(vlambeert)

27-10-2005
edward uit Eastermar

Het is niet een beste patatzaak, ik werk in Burgum dus dan hoor je alles van de inwoners zelf. Het luifeltje is ook niet zo best meer, ze laten je er zo een half uur bij een tafel zitten, als andermans troep nog op die tafel staat.De Pasaazje, dat is een TOP zaak in Burgum. Voor weinig geld geweldig eten, vriendelijk personeel,en in een zeer snel tempo, ben er ook vaak met vrienden,en collega,s te vinden, TOP zaak.

27-10-2005
advertentie

siepkje uit Burgum

Mies is ook een goeie zaak,ze werken keihard daar en hebben het altijd druk!,maar niemand in de wijde omtrek,kan tippen aan de fricadel speciaal,van Rens!!!!(snackbar Reti)

27-10-2005
edward uit Eastermar

Ja ReeT (ie) die vieze kerel met de broek half aan z,n reet (type strater) en dan krabt ie ook nog aan z,n reet, en zit dan weer aan de snacks. Reti is de vieste en beruchtste zaak van Burgum en wijde omgeving, het is er ook nooit druk, tenzij je natuurlijke pindapoepretisaus wilt eten BAHHH!!!!!!!!

27-10-2005
woepie uit Oudwoude

wat heeft dit nou weer met andere snack tenten uit te staan het gaat hier om een brand niet om hoe het eten smaakt

27-10-2005
rotjoch uit Zwaagwesteinde

Na enige aarzeling moet ik toch toegeven dat menige nieuwsreactie er voor zorgt, dat er op deze wijze nogal wat noviteiten ontstaan waar de lezer anders van verstoken was gebleven.
De ene reactie lokt de ander als bijna vanzelfsprekend uit, en het moet gezegd : de wel/niet nuttige achtergrondinformatie van de disparate auteurs kan leiden tot kostelijke nieuwsfeiten, waar menigeen zich de vingers bij aflikt.
En juist dat maakt het consumeren van de nieuwsreacties tot een culinair hoogstandje.

27-10-2005
siepkje uit Burgum

Woepie heeft gelijk,het gaat niet om andere snacktenten,ik hoop dat ze snel weer open kunnen.

27-10-2005
koddebeier uit Zwaagwesteinde

Een hele discussie zitten voeren over welke eettent nu het beste maal serveert, over het fijnste en properste personeel beschikt en de goedkoopste menukaart tevoorschijn kan toveren....! Laat ik spontaan mijn hulp aanbieden; het nieuwsfeit ging over een brand, toevallig of niet ontstaan in zo,n eettent!
Maarrrrrrrr............, misschien is het beter de onderlinge lol en de onvolwassen meningen niet verder te verstoren.

28-10-2005
aly uit Burgum

nou jullie willen niet weten wat het inhoud om een snacbar of i.d te runnen.
rijk word je er niet van en altijd maar werken
we kunnen beter met zn allen zeggen van: kunnen we ook helpen?
want in het weekend staan we er weer met z,n allen om een fricandel.
we moesten maar eens ophouden een ander de grond in te boren.

28-10-2005
zwaagwestreender uit Zwaagwesteinde

friet met gratis pinda(poep)saus haahah

28-10-2005
vannelle uit Veenwouden

Mies is Harstikke Goed!!
Gelukkig is het niet helemaal afgebrand!

28-10-2005
hillybilly uit bergum

ja sneu dit he
we eten altijd heerlijk bij hun
kan dat nu nog wel of moeten we ff wachten

28-10-2005
advertentie

edward uit Eastermar

GA MAAR NAAR DE PASAAZJE =VEEEEEL BETER!!!!!!!!!!

28-10-2005
chickie25 uit Burgum

Passaazje die gast is een sukkel hahaha.. bahhhh lollzz

28-10-2005
30uke uit Kollum

Weekaanbieding bij Mies: overheerlijke vlammetjes nu met scherpe saus en zeer realistisch entertainment.

29-10-2005
siepkje uit Burgum

Grappig hoor,in Kollum hebben ze alleen maar eieren!

31-10-2005

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan