ONT ZOEKT TEAMS VOOR VRIJDAGAVONDCOMPETITIE!
maandag 15 juni 2020 Opeinde
 

Momenteel zijn alle amateurclubs druk bezig om hun teams voor het nieuwe seizoen in kaart te brengen. Zo ook v.v. ONT. Ons vierde seniorenelftal, ONT 4, wil net als afgelopen seizoenen weer op vrijdagavonden competitiewedstrijden gaan spelen. Omdat de KNVB zelf niet actief meewerkt en alleen maar faciliteert zullen de teams van die vrijdagavondcompetitie zelf mede c.q. tegenstanders moeten zoeken. Vandaar deze oproep!

Welke clubs in Friesland (en eventueel Groningen) hebben net te weinig spelers voor een elftal op zaterdag of zondag? En welke clubs hebben teams die ook de vrijdagavond prefereren zodat ze de mogelijkheid hebben om op zaterdag of zondag te werken en tóch te blijven voetballen?

ONT zoekt, als één van de kartrekkers, reserve 3e t/m 6e klasse zaterdag- en zondagteams (met veldverlichting!) die op vrijdagavond competitiewedstrijden willen spelen. Spelen op vrijdagavond heeft in ieder geval twee belangrijke voordelen:
• Spelers die niet (altijd) op zaterdag of zondag kunnen voetballen vanwege werk- of sociale verplichtingen biedt je de mogelijkheid tóch te kunnen voetballen.
• Spelers die op vrijdagavond voetballen kunnen eventueel aanvullen op zaterdag of zondag.

Ook enthousiast geworden en geïnteresseerd in de vrijdagavondcompetitie? Neem contact op met:
Johan Feddema (Technische zaken senioren v.v. ONT
M 06-515 502 72
E jfeddema14@gmail.com
of
Jeen Visser (voorzitter v.v. ONT)
M 06 - 526 685 25
E voorzitter@vvont.nl