ALLEEN KWALITEITSPRODUCTEN BIJ DE VERFMAN TWIJZEL
woensdag 18 december 2019 Twijzel
 

Gaat u voor kwaliteit dan moet u bij De Verfman zijn. De Verfman in Twijzel is de plek voor verf, glas behang en gietvloeren. De winkel is recent uitgebreid met een Sikkens mengmachine. Ook voor de nieuwste trendy kleuren in bouwverven, muurverven of buitengevels systemen.

Voor andere merken zoals Sigma, Wijzonol, Nelf en Koopmans producten kunt u natuurlijk ook bij De Verfman terecht. De Verfman verkoopt nu ook moterolie voor brommers, scooters, buitenboordmotoren en auto's. Ook aan bootliefhebbers is gedacht en De Verfman heeft ook diverse jachtlakken van Hydrant. "Bij ons kunt u ook terecht voor spactspuit werk, schilderwerk, stucwerk en dubbelglas."

Voor gratis advies bent u altijd welkom, tussen kerst en oud en nieuw ook geopend en de koffie staat klaar. De Verfman staat voor scherpe prijzen en professionele producten. De winkel is elke dag geopend tot 21 uur.

 

Foto: Geert Huisman | Voor gratis advies bent u altijd welkom, tussen kerst en oud en nieuw ook geopend en de koffie staat klaar