LICHTPUNTLOODS ZATERDAG 26 OKTOBER HELE DAG OPEN
maandag 21 oktober 2019 Kollumerzwaag
 

Bij Lichtpunt in Kollumerzwaag komen enorm veel goederen binnen, daarom zijn ze iedere laatste zaterdag van de maand de hele dag open! "Elke keer houden we een spectaculaire uitverkoop!"

"Zo krijgt u zaterdag 26 oktober 30% extra korting op alle meubelen. Salontafels krijgt u zelfs voor half geld mee. Dus sla uw slag!"

Met ruim 4.300 m2 vloeroppervlak is de Lichtpuntloods één van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland! Met 14 afdelingen heeft de Lichtpuntloods een zeer ruim assortiment, u kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, eveneens gevestigd in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, vaak als gevolg van psychosociale problemen.

Mis het niet en kom zaterdag 26 oktober naar Kollumerzwaag. "Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, er zijn patat, snacks en drankjes verkrijgbaar!"

Openingstijden deze dag: 10.00 – 16.00 uur. De Lichtpuntloods is gevestigd aan de Harm Smidswei 6 in Kollumerzwaag. Voor verdere informatie: www.lichtpuntloods.frl

 

Deze dag alle meubelen 30 % extra korting!