KOM KENNISMAKEN MET BADMINTON BIJ BC DRACHTEN
woensdag 11 september 2019 Drachten
 

Badmintonvereniging BC Drachten biedt vanaf de eerst week van oktober 10 proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd. De kosten zijn slechts €25. Deze kans laat je toch niet aan jouw neus voorbijgaan?

Het enige dat je nodig hebt is sportkleding en zaalschoenen, een leenracket en shuttles worden door ons verzorgd. De eerste les voor volwassenen (leeftijd 18+) is op woensdag 2 oktober om 19.30 uur en voor de jeugd (leeftijd basisschool en voortgezet onderwijs) is op dinsdag 1 oktober om 19.00 uur. Er wordt gespeeld in sporthal de Drait, Dollard 125 te Drachten.

De proeflessen maken deel uit van de gezamenlijke ledenwerfactie ‘Probeer badminton.nu’ van 34 (!) badmintonverenigingen in de Friesland, Groningen en Drenthe. Op www.probeerbadminton.nu is te zien welke verenigingen aan deze actie deelnemen en op welke dagen en tijdstippen zij de proeflessen aanbieden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie vinden.

Inschrijven voor de proeflessen kan via de website tot uiterlijk 29 september 2019.