LAATSTE KEER NORMAAL OP VEENHOOP?
zaterdag 19 juli 2014 De Veenhoop
 

Dit weekend wordt weer het Veenhoopfestival gehouden. Dit jaar met een geheel nieuwe opzet. Zo is het festivalterrein anders ingericht met onder andere een tweede tent met podium. Ook is het cateringaanbod groter dan voorgaande jaren. In het midden van het festivalterrein zijn picknicktafels geplaatst om even rustig bij te komen van het muziekgeweld.

De Achterhoekse band Normaal stond voorheen geprogrammeerd op de zaterdagavond, maar stond dit jaar op vrijdag op het podium. De band heeft begin dit jaar aangekondigd volgend jaar te stoppen met de 'veldtocht' en zal dus nauwelijks tot niet meer optreden op tentfeesten. Al hield voorman Benny Jolink wel een slag om de arm. "Volgend jaar is ons 40-jarig jubileum, als mijn gezondheid het toelaat sta ik hier graag nog een keer" aldus de zanger op Omrop Fryslân.

Vele bekende namen zullen dit weekend het podium nog betreden op het festival. O.a. Maywood, De Hûnekop, Handsome Poets, Memphis Maniacs en Queenmania. De volledige programmering is te lezen op: www.veenhoopfestival.nl

 

© BD-Fotografie/Berend