15.1 °C

Joost Prinsen in de Dorpskerk Huizum

LEEUWARDEN - Joost Prinsen komt met 'van alles'
naar de Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
zondag 15 mei 2022, om 15.00 uur.

Vrijwel iedereen kent het multitalent Joost Prinsen: hij is acteur, presentator, zanger en schrijver van diverse bestsellers. Niemand kan zo mooi gedichten voordragen als hij.
In juni wordt hij 80 jaar. Twee weken eerder viert deze graag geziene persoonlijkheid die mijlpaal in de Dorpskerk Huizum met een uniek programma: hij behandelt diverse literaire onderwerpen, draagt gedichten en monologen voor, blikt terug op zijn carrière en denkt ook na over een leuke quiz met het publiek.
Hij gaat ook vast herinneringen aan ontmoetingen met bekende Nederlanders delen. Wellicht gaat hij ook zijn twee laatste bestsellers ('Mijn vrouw plukt zeepjes' en 'Na Emma') signeren. Kortom, van alles wat en veel variëteit. Een deel van het eenmalige programma is nog een verrassing. Hij denkt erover na als hij met zijn nieuwe vriendin Noraly Beijer in Suriname is. Maar dat de middag een ‘once in a lifetime’-evenement wordt is duidelijk.

Zangeres Nelleke Posthumus Meyjes en celliste Judith Oost verzorgen de muzikale omlijsting.

De toegangsprijs is € 7,00. Toegangskaarten kunnen alleen vooraf digitaal worden aangeschaft via het Ticketkantoor: https://www.ticketkantoor.nl/shop/joostprinsen .

Gratis parkeren is mogelijk op het terrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).
Inlichtingen: Peter de Haan, tel. 06-11592427. E-mail: dorpskerkhuizum@gmail.com .
Ook informatie op: https://www.dorpskerkhuizum.nl en
https://www.facebook.com/dorpskerkhuizum .

Waar:Dorpskerk Huizum
Plaats:Leeuwarden
Datum:15-05-2022
Aanvang:15.00 uur
 

Jan de Vries

nieuwsdorpskerkhuizum@gmail.com
06-18694821
Leeuwarden
 
Ga naar website