14,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

COPYRIGHT / DISCLAIMER

Laatste update: 10-03-2008

Op de inhoud van deze site (nieuwsberichten en beelden) rust copyright. De inhoud mag niet worden gekopieerd, veranderd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal, zonder voorafgaande toestemming van de redactie van W‚ldNet.

W‚ldNet zet zich naar redelijkheid in voor juiste informatieverstrekking op deze site maar geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. W‚ldNet aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, samenhangend met W‚ldNet.

Alle niet-persoonlijke gegevens, suggesties, ideeŽn en materialen die u aan W‚ldNet toestuurt zijn op niet-confidentiŽle basis en mogen door W‚ldNet vrijelijk en zonder uw toestemming worden gebruikt. Gegevens die u stuurt naar W‚ldNet mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Het is verboden om nieuwsberichten in zijn geheel of gedeeltelijk over te nemen. Wanneer blijkt dat nieuwsberichten zonder enige toestemming of overleg worden gepubliceerd, is W‚ldNet vrij een bedrag van € 95,- per nieuwsbericht in rekening te brengen.

 

De site W‚ldNet wordt beheerd door Stichting W‚ldNet gezeteld in de gemeente Tytsjerksteradiel. De reclameverkoop en facturering geschiedt via het bedrijf Silk Consultancy uit Burgum.

14,6 °C

Meting: 16.35 uur

25 inbraken

(30 dagen)

22 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden