Account
Logo
Zoeken
18 °C
Huis van de maand: Feartswal 5 te Augustinusga

Huis van de maand: Feartswal 5 te Augustinusga

wo 3 april 2024, 15.23 uur

AUGUSTINUSGA - Ontdek sfeervol wonen in jaren '30 stijl in deze volledig gemoderniseerde vrijstaande woning in Augustinusga. Stelt u zich eens voor: uw eigen sfeervolle jaren '30 woning, die de charme van weleer combineert met het comfort van nu.

Deze unieke, vrijstaande woning aan de Feartwâl 5 is niet alleen uitgerust met meerdere garages, maar heeft ook een recente totaalrenovatie ondergaan. Resultaat? Een riante leefruimte van maar liefst 180m2 die klaar is om uw droomhuis te worden!

In 2021/2022 is dit pareltje volledig gemoderniseerd en uitgebouwd, wat zorgt voor een zee aan ruimte en woonplezier op beide verdiepingen. De inpandige garage/berging en de aangebouwde garage completeren het geheel. De renovatie is uitgevoerd met oog voor duurzaamheid, zoals uitstekende vloer-, muur- en dakisolatie.

Op de begane grond geniet u van het comfort van vloerverwarming, terwijl de etage behaaglijk blijft door middel van elektrische verwarming. De woning heeft een combinatie van houten en kunststofkozijnen, bijna geheel voorzien van HR+ glas.

Energiezuinigheid en stijl gaan hand in hand. Om u een indruk te geven van het gunstige energiegebruik; de huidige eigenaren, een gezin met vier personen, gebruiken ca. 970m3 gas en ca. 3.300 kwh elektra. Recent zijn er 12 zonnepanelen geplaatst met per stuk 410Wp, dit alles heeft ervoor gezorgd dat het geheel beschikt over het keurige C energielabel.

De keuken, badkamer en toilet blinken uit in moderniteit, terwijl de nieuwe visgraat pvc vloer en frisse laminaatvloeren zorgen voor een tijdloze en stijlvolle vloerafwerking. Ook aan de wandafwerking is gedacht, die is voorzien van fraaie styling, klaar om uw kunstwerken en familiefoto's te omlijsten.

Gelegen op een royaal perceel van circa 498m2, biedt deze woning naast een aantrekkelijk uitzicht op een waterpartij, ook een achtertuin op het zonnige zuidwesten – uw eigen privé oase van rust en ontspanning.

Indeling:

Zet een stap binnen via de voorentree en word verwelkomd door een hal die opent naar de indrukwekkende woonkeuken, een ware droom voor elke kookliefhebber. Met een oppervlakte van ca. 41m2 is deze keuken niet alleen riant, maar ook voorzien van een moderne en zeer complete inbouwkeuken.

Alle denkbare inbouwapparatuur staat tot uw beschikking: van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging tot een oven, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en zelfs een Quooker.

De openslaande terrasdeuren nodigen uit tot het terras en de zonovergoten achtertuin, terwijl suitedeuren u begeleiden naar de sfeervolle woonkamer van ca.19m2, compleet met een gezellige gashaard en een charmante erker die uitzicht biedt aan de voorzijde.

Naast de keuken biedt een praktische hal toegang tot een gastentoilet met fonteintje, een handige vaste kast en de ruime aangebouwde berging/garage van 38m2. Deze garage, met brede schuifdeuren aan de voorzijde en een aparte loopdeur naar de achtertuin, is perfect voor uw voertuig, opslag of zelfs een werkruimte. De verdieping is bereikbaar via een vaste trap, waar meer verrassingen op u wachten.

Eerste etage: hier vindt je een centrale overloop die toegang biedt tot een moderne badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en een stijlvol wastafelmeubel. De vier slaapkamers, variërend van 9,6m2 tot een royale 26,6m2, bieden een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden. De grootste slaapkamer bevindt zich boven de garage/berging en is

bereikbaar via de overloop of een aparte vaste trap, wat deze ruimte ideaal maakt voor een hobbykamer, kantoorruimte of zelfs een splitsing in meerdere kamers.

Naast de multifunctionele berging/garage treft u een tweede garage met openslaande deuren aan de voorzijde, waardoor ruimte geen probleem is. De verzorgde tuin rondom de woning straalt rust uit en de achtertuin, perfect gepositioneerd op het zuidwesten, is uitgerust met een uitgestrekt zonneterras en een weelderig gazon. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de brede oprit die meer dan genoeg parkeergelegenheid biedt op eigen terrein.

Augustinusga is een idyllisch dorp dat pronkt met haar landelijke charme, terwijl de nabijgelegen grotere plaatsen zoals Buitenpost en Surhuisterveen, plus de snelweg A7, zorgen dat u binnen 10 minuten verbonden bent met de rest van de wereld. Bent u klaar om verliefd te worden op deze verrassend ruime en complete woning?

De Flexibele Makelaars laten met trots alle schoonheid en gemakken van de Feartwâl 5, Augustinusga aan u zien. Neem contact op en zet de eerste stap naar uw toekomst in stijl.

Klik hier voor meer informatie over deze woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto





kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum