4.6 °C

Flamingo’s - Thrianta

di 24 januari 2017, 13.51 uur

BUITENPOST - Kraker voor koppositie tussen Flamingo’s en Thrianta

Zaterdag 21 Januari was de wedstrijd voor 2 teams om te laten zien wie waardig genoeg was voor de koppositie in poule 3B. De bouwbedrijf Tamminga formatie had de laatste 2 wedstrijden dure punten laten liggen bij DTS en DWA/ARGO terwijl Thrianta steeds hoger in de ranglijst kwam te staan.
De wedstrijd barste direct los en de ploegen waren verwikkeld in een nek aan nek race.

Flamingo’s kwam in de beginfase op een snelle 2 punten voorsprong maar moest deze 10min later afstaan aan Thrianta. Aan het eind van de eerste helft was het weer Flamingo’s die de leiding had genomen maar door een spannende eindfase lukte het Thrianta om een ruststand te noteren van 12-12.

De 2e helft begon was een herhaling van de eerste met beide teams die steeds de voorsprong van elkaar wisten te stelen. Uiteindelijk was het Flamingo’s 1 die een groot genoege voorsprong behaalde van 21-18 die niet meer werd weggegeven in de zeer spannende eindfase. Thrianta probeerde het als nog en kwam zeer dichtbij met een eindstand van 21-20.

Door de winst van Flamingo’s 1 op Thrianta 1 behouden zij de koppositie voor nu. Dit was slechts één van de nog vele spannende wedstrijden die zullen volgen in poule 3b waarin iedereen zowel kampioen kan worden als degraderen.