Account
Logo
Zoeken
8.4 °C

Zaterdag 28 januari de hele dag open! Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Lichtpuntloods Kollumerzwaag, zaterdag a.s. open

ma 23 januari 2017, 20.44 uur

KOLLUMERSWEACH - Bij Lichtpunt komen er enorm veel goederen binnen, daarom zijn we vanaf heden iedere laatste zaterdag van de maand de hele dag open. Elke keer houdt een afdeling een spectaculaire uitverkoop! Mis dit niet en houd deze site steeds goed in de gaten. A.s. zaterdag alle boeken 50% korting op de toch al super lage prijzen. Voor een paar tientjes gaat u met een kofferbak vol boeken naar huis.

Vorig jaar is de Lichtpuntloods fors uitgebreid. Achter het bestaande gedeelte is een nieuwe loods gebouwd, waardoor het totale vloeroppervlak nu ruim 4.300 m2 beslaat. Hiermee zijn we de grootste kringloopwinkel van Noord-Nederland geworden! Met in totaal 14 afdelingen heeft de Lichtpuntloods een zeer ruim assortiment, u kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, ook in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, vaak als gevolg van psychosociale problemen.

Mis het niet en kom zaterdag 28 januari naar Kollumerzwaag! De Lichtpuntloods is gevestigd aan de Harm Smidswei 6 in Kollumerzwaag. De opening is om 10.00 uur precies en we sluiten om 16.00 uur!

Voor verder informatie: www.lichtpuntloods.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer