8.3 °C

DTL verliest nipt van HHV

ma 16 januari 2017, 15.18 uur

HANTUM - Zaterdag speelde het eerste van DTL een thuiswedstrijd tegen HHV uit Hollandscheveld. In de openingsfase was het vooral HHV dat het spel bepaalde. DTL liep achter de feiten aan en stond door een paar domme foutjes al gauw met 1-4 achter. Vanaf dit moment werd het spel van DTL steeds beter. Veel dichterbij kwamen ze echter niet, maar het gat bleef overbrugbaar. De ruststand bedroeg 7-11. In de rust werd er door de trainer op gehamerd dat de goede personen en de goede kansen moesten worden gezocht.

Door in de tweede helft een andere tactiek te gebruiken probeerde DTL het gat te dichten. Dit lukte aardig en de ploeg uit Hantum kon HHV naderen tot op een punt, 15-16. Op dat moment zette HHV een eindsprint in en liepen ze uit tot 15-19. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd.

Als DTL feller en scherper was begonnen had er zeker meer ingezeten. Deze goede wedstrijd nemen we mee naar volgende week. Dan speelt het eerste een uitwedstrijd tegen de Granaet.