Account
Logo
Zoeken
7.1 °C
Heropening Lichtpuntloods
© WâldNet |  De Lichtpuntloods is na de uitbreiding één van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland

Heropening Lichtpuntloods

wo 23 november 2016, 18.25 uur

KOLLUMERSWEACH - Kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag is fors uitgebreid. Achter het bestaande gedeelte is een nieuwe loods gebouwd van 900 m2. De aanvoer van goederen werd zo groot, dat het magazijn te klein werd. Ook de sorteerafdeling kon de grote aanvoer van goederen niet meer goed verwerken. Met de aanbouw kan er nu veel efficiënter gewerkt worden. Daarnaast is ook het vloeroppervlak van de winkel zelf aanzienlijk uitgebreid.

Na de uitbreiding beslaat het totale vloeroppervlak ruim 4.300 m2. De Lichtpuntloods is hiermee één van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland. Lichtpunt verkoopt uitsluitend eerste klas tweedehands goederen. Er zijn in totaal 14 afdelingen en het assortiment is zeer ruim waaronder boeken, meubelen, kleding, gereedschappen, witgoed, huishoudelijke artikelen enz.

De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, eveneens gevestigd in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, veelal ten gevolge van psychosociale problemen. Lichtpunt begeleidt en ondersteunt deze mensen. Dit gebeurt door een team van professionele beroepskrachten, ondersteund door mentoren en vrijwilligers.

De heropening vindt plaats op zaterdag 26 november om 9 uur. Aan de heropening is gekoppeld de halfjaarlijkse Grote Verkoop. Het belooft een bijzonder en groots evenement te worden, met onder meer muzikale optredens van Gerrit Breteler en Gaatze Bosma. Achter de Loods wordt een grote tent geplaatst, met gezellige zitjes. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, er is snert, patat, snacks en vis verkrijgbaar. Mis het niet en kom op 26 november naar Kollumerzwaag! De Lichtpuntloods is gevestigd aan de Harm Smidswei 6 in Kollumerzwaag.

Voor verdere informatie: www.lichtpuntloods.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27.3%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.3%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18.2%
Geen mening  
27.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen