Account
Logo
Zoeken
8 °C
Foto: Geert Huisman |  Geld nodig? Bij het Pandjeshuis Leeuwarden kunt u goederen tijdelijk verkopen voor geld.

Pandjeshuis Leeuwarden, een vertrouwd adres

za 19 november 2016, 15.20 uur

LEEUWARDEN - Pandjeshuis Leeuwarden is al 20 jaar een vertrouwd adres in Leeuwarden. Als het gaat om de verkoop van goud, zilver, sloopgoud of het verpanden van uw goederen, bij Pandjeshuis Leeuwarden aan het Noordvliet 139 bent u aan het juiste adres. "Wij geven hoge prijzen voor uw goud, sloopgoud of zilver. Ga gerust eerst ergens anders uw goud aanbieden en kom dan bij ons. U zult zien dat wij een zeer hoge prijs geven." aldus de mannen van het Pandjeshuis Leeuwarden.

De waardebepaling van uw goederen is geheel vrijblijvend en gratis. De goederen worden getest en eventueel gewogen in uw bijzijn. "Ook zijn wij bereid om bij u thuis vrijblijvend een taxatie van uw goud te doen zodat u er niet mee over straat hoeft. Het is zelfs mogelijk om inkoop per post te doen. U kunt ons bellen of mailen voor de mogelijkheden."

Om korte tijd wat extra geld te hebben, is het mogelijk om goederen tijdelijk te verkopen (verpanden) aan het Pandjeshuis. Op deze wijze beschikt de klant snel over contant geld en kan hij zijn goederen in een later stadium weer 'terugkopen'. "Hiervoor bieden wij u een terugkoop-optie. Met deze mogelijkheid heeft u het recht, maar niet de verplichting om voor een bepaalde datum uw goederen terug te kopen (verpanding / onderpanding van goederen)." Mocht de klant de goederen niet terug willen kopen, dan is dat mogelijk. Daardoor biedt het Pandjeshuis momenteel een groot aanbod van gebruikte scooters, laptops, spelcomputers en gereedschap voor de verkoop.

Eenvoudig
Om geld te verkrijgen, dient u zich enkel te melden aan het loket
voorzien van een identiteitsbewijs, teneinde uw bezit op waarde te laten schatten. "Wij bekijken de goederen en bepalen samen met u het pandbedrag." De personeelsleden van Pandjeshuis Leeuwarden zullen vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. "Uw bezit zal onmiddellijk getaxeerd worden. Zodra de schatting uitgevoerd is en indien u akkoord gaat met het voorgestelde bedrag, zal een van onze medewerkers een terugkoopovereenkomst met u tekenen, waarna wij u onmiddellijl het overeengekomen bedrag zullen uitbetalen."

"De goederen die u aan ons kunt verpanden zijn o.a. sieraden, goud of sloopgoud, caravans, aanhangwagens, scooters, witgoed, spelcomputers, lcd tv's, aparatuur en alles waar wij verder handel c.q. waarde in zien. Bij witgoed en electronica vragen wij om de aankoopbon."

Pandjeshuis Leeuwarden is gevestigd aan het Noordvliet 139 in Leeuwarden. Telefonisch is het Pandjeshuis bereikbaar via 06-2189 5465.

Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur)

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof