Account
Logo
Zoeken
4.2 °C
Jeugdspelers Jong Harkema laten stem horen
Foto: Albert Schievink

Jeugdspelers Jong Harkema laten stem horen

ma 10 oktober 2016, 10.45 uur

HARKEMA - Met een spandoek en in trainingskleding togen de jeugdspelers van de combinatie SJO Jong Harkema vrijdag naar sporthal De Fûgelkamp in Harkema. Tijdens een speciale informatiebijeenkomst lieten de voetballers weten door te willen gaan met de samenwerking. Het bestuur van Harkemase Boys heeft daar haar vertrouwen in opgezegd.

Voorzitter Wietze de Vries van voetbalvereniging Harkema-Opeinde liet tijdens de bijeenkomst ook weten de samenwerking te willen voortzetten. Hij is bereid om de dialoog met Harkemase Boys te blijven aangaan. De vraag is echter of de buren hier op zitten te wachten.

Vrijwilligers van de Boys zijn de situatie zat waar een kleine kern uit Harkema-Opeinde het samenwerken onmogelijk maakt, door eenzijdig besluiten te nemen. Na verschillende overleggen is het bestuur van Harkemase Boys tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende vertrouwen is in de oplossingen die hun samenwerkingspartner aandraagt. Gevolg is dat zij de samenwerking met het ingang van het volgende seizoen wil beëindigen.

De voetballers van de jeugdcombi willen echter met hun leeftijdsgenootjes blijven voetballen. Zo'n negentig jongens en meisjes waren vrijdag aanwezig. Met een stille tocht in de paarse trainingskleding willen zij aangeven graag door te willen gaan met SJO Jong Harkema.

Het bestuur van Harkemase Boys wil aankomende woensdag in de eigen kantine persoonlijk aan de leden en ouders uitleggen waarom het vertrouwen in een constructieve samenwerking is verdwenen. Om iedereen de kans te geven ook zijn of haar zegje te doen, heeft de voetbalclub de avond in verschillende leeftijdscategorieën opgesplitst.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.4%
Nee  
55%
Maakt me niet uit  
18.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!