8.3 °C

Spannum verliest van It Fean/Boelenslaan

zo 25 september 2016, 18.08 uur

BOELENSLAAN - Zaterdag mocht het combinatieteam van It Fean/Boelenslaan het opnemen tegen Spannum 1. Na een ietwat toeristische route door West Friesland, klonk om 15.30 het startsignaal.

It Fean/Boelenslaan begon goed aan de wedstrijd en pakte direct een 1-0 voorsprong. Hierna stagneerde het spel, waardoor er na 20 minuten spelen 1-6 voor Boelenslaan/it Fean op het scorebord stond. Na nog een aantal doelpunten kon er worden gerust met een 3-9 voorsprong. In de kleedkamer werd duidelijk gemaakt dat we langer moesten spelen, om zo meer kansen te kunnen creeëren. Ook moesten we verdedigend wat scherper worden om de kleine dingetjes er nog uit te halen.

Na de pauze ging It Fean/Boelenslaan er weer met volle moed tegenaan. Toch was het afronden van kansen moeilijk voor het aanvalsvak, waardoor er pas na 15 minuten gewisseld kon worden. Hierna kwam It Fean/Boelenslaan weer op stoom, en kon zo doorscoren naar een 5-18 voorsprong. Nadat Spannum nog een strafworp benutte, was de eindstand 6-18.

Volgende week zaterdag neemt het combinatieteam It Fean/Boelenslaan 1 het op tegen SIM 1 om 15.30 in Haskerdijken.