6.6 °C

Flamingo’s schiet zichzelf niet langs Harkema

zo 25 september 2016, 7.25 uur

HARKEMA - Op het kunstgrasveld in Harkema en met de mooie na zomerzon aan de hemel trad Flamingo’s aan voor de vierde competitiewedstrijd. Met allebei 6 punten uit de eerste drie wedstrijden deden beide verenigingen qua stand niet voor elkaar onder.

Flamingo’s had in deze wedstrijd echter niet het vizier op scherp staan en was niet berekend op het achterverdedigen van de tegenstander. Na de rust kwam de Buitenposter Tamminga-formatie nog wel terug tot een verschil van 3 doelpunten, maar kon de in de eerste helft opgelopen achterstand helaas niet verder verkleinen. Harkema sprong beter om met de kansen die het kreeg en liep in de tweede helft uit naar de eindstand van 17-9.

Voor Flamingo’s is er al gauw de mogelijkheid om zich te revancheren op dit verlies, als het dinsdagavond 27 september in het bekertoernooi uitkomt tegen DWA/Argo. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Buitenpost.