8.5 °C

Vitesse houdt verdient punten thuis

ma 19 september 2016, 13.59 uur

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Vitesse uit Beilen is de favoriet uit poule 3A. Dit hebben ze afgelopen zondag ook laten zien op hun eigen veld.

De Kompenijsters hadden de eerste 5 minuten de verdediging aardig onder controle, maar moest via strafworpen toch tegen een 2-0 achterstand aankijken. Het daarop volgende kwartier had TFS niets in te brengen. De heren van Vitesse scoorden van afstand en de kansen die TFS kreeg, draaiden allemaal uit de korf. Vooral de boomlange heer van Beilen was aardig op dreef. Via Marrit Nijmeijer kwam de eerste score voor de groenhemden op het scorebord, gevolgd door Jilles de Vries, Monique Postma en Marcel van der Meulen. Bij rust stond was er al een ruime, maar verdiende voorsprong voor Vitesse.

Na rust stokte de doelpuntenmachine bij Vitesse. Via Baukje Visser en Riemer de Vries werd het nog 18-10. De laatste twee schoten waren weer voor Vitesse wat de eindstand bracht op 20-10. Vitesse is duidelijk een maat te groot voor de derde klasse.