Account
Logo
Zoeken
6.5 °C
Het centrum waar u werkelijk alles kan vinden voor in en om het huis staat bol van acties in de week van 21 t/m 25 september

Living Centre Oostpoort bestaat 5 jaar

zo 18 september 2016, 21.45 uur

HARLINGEN - Het barst van de activiteiten op industrieterrein de Oostpoort in Harlingen aankomende week. Op zaterdag 24 september a.s. is het namelijk precies 5 jaar geleden dat Living Centre Oostpoort de deuren opende voor het publiek.

Het centrum waar u werkelijk alles kan vinden voor in en om het huis staat bol van acties in de week van 21 t/m 25 september. "Eigenlijk hebben we geen nee te koop", vertelt Alex Wijnsma van Living Centre Oostpoort trots. "Precies 5 jaar geleden zijn we in dit mooie pand begonnen met 3 winkels, te weten Life & Garden, Markthal en de Vloerenhal. Inmiddels zijn daar een Jumper diersuper en de Outdoor & Meubel Outlet (1e etage) aan toegevoegd!"

"Wij zijn blij u te mogen begroeten in onze 5 winkels, en om ons 5-jarig bestaan te vieren hebben we 5 dagen lang superleuke acties voor onze gewaardeerde klanten."

Markthal
De Markthal staat voor grote inkoop van partijen en verkoop van allerlei artikelen voor soms wel 50% van de reguliere prijs. Markthal verkoopt onder andere verf en behang van de bekende merken als Sikkens en Flexa. Tevens heeft de Markthal een groot assortiment aan speelgoed voor de feestdagen, maar ook auto- fiets, inrichting en doe het zelf artikelen ontbreken er niet. Bij de Markthal krijgt iedere 5e betalende klant een mooi cadeautje en kunt u korting vissen tot maar liefst 50%!

Life & Garden
Life & Garden Tuincentrum kent vele verschillende thema’s welke prachtig in rubrieken zijn ingedeeld, waardoor de bezoekers ontspannen kunnen shoppen. De rubrieken worden met seizoen thema’s aangevuld. Binnenkort begint de uitgebreide en sfeervolle kerstshow.

Tijdens de actieperiode zijn er ook bij Life & Garden diverse acties en aanbiedingen. Onder andere een Orchidee van € 10,- nu voor slechts € 5,-, plant + pot voor € 5,-

Divers tuingereedschap voor € 5,- en nog veel meer. Ook loopt bij Life & Garden de Summersale, oftewel korting op bijna alle zomerartikelen.

Jumper
Ook bij Jumper Harlingen staan deze dagen in het teken van het 5-jarig bestaan. "Dit doen we aan de hand van diverse acties en andere leuke aanbiedingen. In het weekend kunt u zelfs een krabpaal aanschaffen voor slechts € 10,-." Ook met het oog op dierendag komt uw huisdier niets te kort bij Jumper, houd onze facebookpagina goed in de gaten!

Bij besteding van € 10,- krijgt u een Jumper bigshopper cadeau. En bij besteding van €50,- aan Jumper artikelen krijgt u namens Beeztees een leuke goodiebag. Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier, bij Jumper Harlingen is ook een leuk assortiment verkrijgbaar van Beeztees. Zij hebben leuke accessoires en snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenmanden tot knaagdierspeelgoed en van krabpalen tot vogelhuisjes. Deze producten maken de dagelijkse momenten met uw huisdier net weer een stukje leuker. Of u nu een nieuwe pup of kitten krijgt, uw trouwe vriend wilt wassen of verrassen, of samen erop uit gaat. Bij Jumper vind je altijd wel een gezellig, leuk of handig product waarmee je jouw huisdier blij kunt maken!

Vloerenhal
Vloerenhal Harlingen heeft een ruim assortiment aan betaalbare maar kwalitatief zeer hoogwaardige vloeren. Maar liefst 75 pallets laminaat prijken op de winkelvloer en daarom kan er direct uit voorraad geleverd worden. Laminaat van het merk Quickstep© heeft slechts 1 leverdag, dus vandaag besteld is morgen in huis. Tevens heeft de Vloerenhal in het assortiment; kurk, PVC, lamelparket, massief hout, tapijt en vinyl en onderhoudsproducten voor uw vloer. “Kwaliteit en service staan bij ons voorop”, vertelt Inge Esveld van de Vloerenhal, en “wij zijn pas tevreden als u dat bent”. Ook voor het leggen van uw vloer bent u bij de Vloerenhal in Harlingen aan het juiste adres. Tijdens de actiedagen i.v.m. het 5-jarig bestaan krijgt u bij de Vloerenhal grote kortingen op laminaat en gordijnen. Laminaat van 8,99 nu voor 5 euro, elke 5e meter gordijnstof gratis en ook elke 5e meter tapijt en/of vinyl helemaal voor niks! Tevens als u tijdens de actieperiode laminaat door onze vakkundige legservice laat leggen betaalt u slecht 5 euro per meter (in plaats van 9,-) *. Dit geldt uiteraard niet op lopende offertes en aanbiedingen.

Outdoor- en meubeloutlet
Dat er ook nog een trap naar boven is weten nu ook steeds meer klanten. Vanaf april vorig jaar is daar de Outdoor & Meubel Outlet gevestigd, waarbij bijna geen nee te koop is op het gebied van tuinmeubelen, parasols, barbecues en campingartikelen. Tevens is deze 3000M2 grote shop voorzien van een meubelafdeling met onder andere bankstellen, stoelen, tafels, bedden en matrassen, welke veelal voor zeer concurrerende prijzen worden aangeboden! "Tijdens de actie 5-daagse hebben we ook hier zeer scherpe en leuke aanbiedingen."

Outdoor opruiming met kortingen tot wel 50%, en 6 stoelen halen slechts 5 betalen, dit kan ook in combinatie met fauteuils. Tevens krijgen de klant 25% korting op alle sierkussens, en 5% op het volledige assortiment en bij bestedingen boven de € 25,- een leuk cadeautje.

Gezamenlijke acties
Voor alle klanten is er gratis koffie en thee. "Voor de kinderen hebben we gezorgd voor een luchtkussen (bij mooi weer) een gratis suikerspin en wie wil kan mooi geschminkt worden." Er worden cup cakes gemaakt en er is een pakwerkdemonstratie (zaterdag 14.00 – 15.30 uur) en er is ponyrijden voor de kleintjes (zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur)

"Tevens hebben wij een grote like/deel actie met als prijs een waarde cheque van maar liefst € 500,- shoptegoed! (Trekking zondag om 15.00 uur) Elke betalende klant ontvangt bovendien een gratis Sundae ijsje, aangeboden door de McDonald’s in Harlingen.

Bovenstaande gezamenlijke acties gelden op zaterdag 24 en zondag 25 september. "Zaterdag en zondag hebben wij op ons parkeerterrein Jeanette’s vishandel staan, dus u kunt ook nog eens heerlijk genieten van overheerlijk visje."

Voor meer informatie en de openingstijden kunt u kijken op onze website: www.lcop.nl

*) vraag naar de voorwaarden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!