Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

© WâldNet |  Deze royale hoekwoning met aangebouwde stenen garage en stenen berging staat in een ruim opgezette en groene woonomgeving

Huis vd maand: Casimirstrjitte 74 in K'tille

vr 5 augustus 2016, 13.35 uur

KOOTSTERTILLE - Casimirstrjitte 74 te 9288 BR Kootstertille

Vraagprijs: € 145.000,- K.K.

Deze royale hoekwoning met aangebouwde stenen garage en stenen berging is gelegen op een perceel van 288m² eigen grond in een ruim opgezette en groene woonomgeving. Deze onderhoudsvriendelijke woning is grotendeels voorzien van kunststof raam- en deurkozijnen. Zowel op de begane grond als de etages beschikt deze woning over veel leefruimte met in totaal maar liefst 6 slaapkamers.

Verder is deze woning geheel voorzien van isolatieglas en centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v. combiketel is van 2010. De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen en kunststofdeuren die in 2009 geplaatst zijn.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal met plavuizenvloer, woonkamer met laminaatvloer, vaste kast, royale trapkast, keuken met plavuizenvloer en inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, oven, koelkast en spoelbak, bijkeuken met plavuizenvloer, aansluiting wasmachine en achterentree, toilet met fonteintje, kantoor/hobbyruimte met houten vloer, aangebouwde garage.

Eerste etage: overloop met inloopkast, vier slaapkamers waarvan twee met vaste kasten, badkamer met ligbad, toilet, meubel met vaste wastafel en design radiator.

Tweede etage: vaste trap naar de 2e verdieping met overloop, bergruimte en twee slaapkamers met ieder een dakraam, vaste kast met c.v. opstelling.

De aangebouwde garage is in 2002 gerealiseerd, deze garage is groot ca. 8,8 x 2,6 meter, aan de voorzijde voorzien van een sectionaaldeur, de vloer is van beton. Via een vaste trap is een royale ruimte bereikbaar welke ideaal is voor gebruik als hobbyruimte of als bergruimte, de twee dakramen zorgen voor voldoende lichtinval. De oprit voor deze garage biedt parkeergelegenheid op het eigen terrein.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en ingericht met gazon en sierbestrating. Er is verder nog een stenen berging aanwezig in deze achtertuin.

Kootstertille is een woonplaats met een goed voorzieningenniveau, de winkels, sportaccommodaties, basisschool en openbaar vervoer (bus) liggen allen op korte afstand. Verder is Kootstertille een goed bereikbare woonplaats zowel ten opzichte van Leeuwarden, Drachten als Groningen.

Maak een afspraak met De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen om deze woning eens van binnen te bekijken, bel 0512-369122.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland


regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!