Account
Logo
Zoeken
8.9 °C
Beautylash Salon de specialist in haar en wimper extensions met een salon aan huis in Drachten

'The perfect look' bij Beautylash Salon

di 26 juli 2016, 10.33 uur

DRACHTEN - Fokje de Haan richt zich op de groeiende vraag naar de specialistische behandeling van haar en wimper extensions. Vrouwen van jong tot oud in drachten en omgeving kunnen gebruik maken van de technieken van Beautylash Salon. Beautylash Salon de specialist in haar en wimper extensions met een salon aan huis in Drachten.

Beautylash Salon is gespecialiseerd in het plaatsen van wimper extensions volgens de bekende 'one by one' en 2D tot 6D techniek. Wimper extensions zijn verslavend mooi, prachtig mooie wimpers van het moment dat je opstaat tot het moment dat je naar bed gaat. Beautylash Salon werkt uitsluitend met alleen 'merk' producten. "Omdat de salon aan huis is gevestigd, kunnen we de beste producten gebruiken en toch een scherpe prijs hanteren."

"Ook houdt Beautylash Salon zich bezig met de nieuwste trends en rage's vanuit binnen en buitenland ('bekende ibiza stijl') en zijn wij één van de eersten die dit toepassen, daarmee onderscheiden we van andere bedrijven."

"Ook kunt u voor haar extensions bij ons terecht. Wij werken met verschillende technieken van de keratine wax techniek, tot de micro ring, en tape techniek. Neem voor meer informatie gerust contact op met Beautylash Salon, en ik hoop je binnenkort te verwelkomen in mijn salon."

Link: www.beautylashsalon.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer