Account
Logo
Zoeken
11.2 °C
Foto: Geert Huisman |  De 66-jarige bestuurder uit Ureterp raakte zwaargewond

Motorrijder raakt zwaargewond op Scheiding

di 19 juli 2016, 20.51 uur

SURHUISTERVEEN - Een 66-jarige motorrijder uit Ureterp is dinsdagavond gewond geraakt op de Scheiding ter hoogte van het tankstation Brand Oil bij Opende. Volgens getuigen haalde de motorrijder een aantal auto’s en een vrachtwagen in. Vervolgens wilde de man ook nog een tractor in gaan halen. Die sloeg echter ter hoogte van het tankstation af en vermoedelijk zag de 66-jarige man dat te laat. De botsing volgde, de motorrijder ging onderuit en kwam tegen een paal van het tankstation tot stilstand.

De politie, een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Groningen zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Het traumateam kwam met het traumavoertuig ter plaatse. Het slachtoffer werd gestabiliseerd door het personeel van de ambulance en een traumateam. Hij is vervolgens is onder politie begeleiding, met de arts van het traumateam in de ambulance overgebracht naar het UMCG.

Na het ongeval heeft de ter plaatse gekomen ongevallendienst van de politie een onderzoek uitgevoerd. Daarvoor werd de trekker met balenpers even weer op De Skieding neergezet en werd alle verlichting gecontroleerd. Dit bleek allemaal prima in orde.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Trekker uitgebrand in weiland

Trekker uitgebrand in weiland


regionaal nieuws

Druk en droog op eerste dag Oerrock

Druk en droog op eerste dag Oerrock

regionaal nieuws

Auto in brand gestoken in Drachten

Auto in brand gestoken in Drachten