Account
Logo
Zoeken
4.6 °C

Open De Westereen Sanjes tennistoernooi

di 12 juli 2016, 10.41 uur

DE WESTEREEN - Van zaterdag 20 augustus tot en met zondag 28 augustus wordt op het prachtige Sanjes Sportpark de tweede editie van dit open tennistoernooi gehouden. Tennissers kunnen zich opgeven voor de categorieën 4 t/m 8 18+ en 6 t/m 8 35+ in de HE, DE, HD, DD en GD. Inschrijven kan tot en met 8 augustus a.s. via www.toernooi.nl. Het toernooi telt mee voor de officiële KNLTB-ranking.

Vorig jaar was het de eerste keer dat er op Sanjes Sportpark een officieel KNLTB toernooi werd gehouden. Het was zo’n doorslaand succes dat er werd besloten om ook dit jaar weer vol aan de bak te gaan en een mooi toernooi op te zetten. Deze keer is het de RegioBank uit De Westereen die het geheel sponsort en ervoor zorgt dat er mooie prijzen te verdelen zijn.

Het open toernooi, georganiseerd door de toernooicommissie van Tennisferiening Feanwâlden, mocht vorig jaar rekenen op niet alleen veel deelnemers maar ook op veel toeschouwers. Dit, samen met het prachtige weer, zorgde ervoor dat het toernooi werd bestempeld als een heel gezellig toernooi dat zeker weer terug moest komen.

Dit jaar zullen we er alles aan doen om dit te evenaren of zelfs te overtreffen. We proberen er een sportief feest van te maken. Het tennis staat uiteraard voorop, maar daarnaast zorgen we er ook voor dat er altijd iets lekkers klaarstaat voor de tennissers en gasten. Het terras is weer opgepoetst, de lijnen geveegd, de drankjes staan koud en de hapjes staan klaar, dus komt allen meedoen aan of kijken naar het Open RegioBank De Westereen Sanjes toernooi 2016.

Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom gedurende het toernooi. Ook zijn die week dagelijks updates te vinden via Facebook. Voor informatie over de wedstrijden kunt u terecht op www.toernooi.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid



regionaal nieuws

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt


ondernemend nieuws

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over



regionaal nieuws

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum