Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

Deze halfvrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en royale garage is goed onderhouden en beschikt ook over veel leefruimte op de etages

Huis van de maand: Munnikestraat 6 in S'veen

zo 10 juli 2016, 13.45 uur

SURHUISTERVEEN - Munnikestraat 6 te 9231 GP Surhuisterveen

Vraagprijs: € 199.000,- K.K.

Deze halfvrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en royale garage is goed onderhouden, gemoderniseerd en beschikt door de hoge gootlijn ook over veel leefruimte op de etages. Bovendien gelegen in een rustige en ruim opgezette woonomgeving op een mooie kavel eigen grond van maar liefst 333 m².

Alles wat Surhuisterveen te bieden heeft op het gebied van o.a. basisscholen, voortgezet onderwijs, sportaccommodaties en openbaar vervoer (bus) is gelegen op zeer korte afstand. Ook de verbindingsweg naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) ligt letterlijk om de hoek.

De woning is deels voorzien van isolatieglas, centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v. combiketel is van 2014.

Indeling:

Voorentree, hal met plavuizenvloer, garderobe en meterkast, woonkamer met fraaie pvc vloer, half open keuken voorzien van plavuizenvloer en inbouwkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur(gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak en vaatwasser), deze inbouwapparatuur is in 2014 geplaatst, hal met trap naar de verdieping, toilet met fonteintje, bijkeuken met plavuizenvloer, aansluiting wasmachine, tuindeur en doorgang naar de aangebouwde garage, deze garage is totaal groot ca. 3 x 10 meter, waarbij het voorste gedeelte in gebruik is voor autostalling en voorzien is van een kanteldeur en het achterste gedeelte is in gebruik als berging en hobbyruimte en ook bereikbaar via een loopdeur in de zijgevel.

Eerste etage:
overloop met laminaatvloer, drie slaapkamers met laminaatvloeren, badkamer met hoekligbad, douchecabine en vaste wastafel.

Tweede etage:
vaste trap naar tweede verdieping met een grote open ruimte en voldoende mogelijkheden voor een vierde slaapkamer en bergruimte.

Er is behalve in de garage meer dan voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit die voorzien is van klinkerbestrating.

Een verzorgde voor- en achtertuin, de achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten en ingericht met gazon, zonneterras en een recent geplaatste veranda. Bovendien beschikt de achtertuin over een achterom via de brede strook naast de garage.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Scooterrijder zonder papieren gewond na aanrijding

Scooterrijder zonder papieren gewond na aanrijding


regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland


regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt