Account
Logo
Zoeken
5.2 °C
Artiesten op Admiraliteitsdagen bekendgemaakt
Archieffoto: Marit Anker

Artiesten op Admiraliteitsdagen bekendgemaakt

za 25 juni 2016, 17.50 uur

DOKKUM - Jeroen van der Boom en Berget Lewis, DJ Steff da Campo en de band Beethoven maken de line-up van de Admiraliteitsdagen in het eerste weekend van september compleet. Eerder werd al bekendgemaakt dat de Nederlandse rockband Di-Rect zaterdagavond 3 september op het podium in de historische binnenstad van Dokkum zal staan. Danny de Munk vertolkt op de vrijdagavond de rol van admiraal.

Jeroen van der Boom is een Nederlandstalige zanger, tv-presentator en hij maakt onderdeel uit van de gelegenheidsformatie De Toppers. Tijdens de Admiraliteitsdagen is hij op de zaterdagavond te zien.

Berget Lewis is uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland'. Als één van de vijf leading ladies van de 'Ladies of Soul' knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde het publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours. Als gastsolist treedt Berget Lewis tijdens de opening van de Admiraliteitsdagen op met Danny de Munk, aangevuld door honderden muzikanten.

DJ Steff da Campo en Beethoven
DJ Steff da Campo treedt zaterdagavond tussen de artiesten door op zodat er geen pauzes zijn. Met Steff da Campo wordt het gegarandeerd een avond vol feest. Hij wordt omschreven als één van meest veelzijdige, behendige en 'exciting' DJ-talenten die Nederland te bieden heeft. Ook de coverband Beethoven staat op het podium tussen de tientallen authentieke schepen. Deze band met topmuzikanten uit heel Nederland speelt zowel de laatste hits als muziek uit de jaren '80 en '90.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
76.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.2%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381