Account
Logo
Zoeken
10.4 °C
Huis van de maand: Jensmastraat 6
Deze in 1972 gebouwde woning is grotendeels voorzien kunststof kozijnen, een moderne keuken en een aangebouwde tuinkamer

Huis van de maand: Jensmastraat 6

do 23 juni 2016, 10.30 uur

AUGUSTINUSGA - Jensmastraat 6, 9284 TR Augustinusga

Vraagprijs € 129.000,- k.k.

Aantrekkelijk geprijsde tussenwoning met veel ruimte! Deze in 1972 gebouwde woning is grotendeels voorzien kunststof kozijnen, een moderne keuken en een aangebouwde tuinkamer. Het huis staat op een perceel van 175m2 en is gelegen in een rustige straat met de achtertuin op het westen.

De indeling is als volgt:

Entree in voorgevel, gemoderniseerd toilet, meterkast met 4 groepen, garderobekast, trapkast en trapopgang. Ruime woonkamer met half open keuken (2008) voorzien van inbouw vaatwasser, combi magnetron, 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en afzuigkap.

Bijkeuken/achteringang met aansluitmogelijkheid voor wasapparatuur. Tuinkamer met polycarbonaat dakplaten en houtkachel aansluiting.

Op 1e verdieping: geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. Aan voorzijde 1 pers. slaapkamer en 2 pers. slaapkamer met vaste kasten. Aan achterzijde 2 pers. slaapkamer met vaste kasten.

Vaste trap naar 2e verdieping: overloop met opstelling CV ketel (huur) en bergruimte. Ruime slaapkamer met vaste kasten en een dakraam.

Tegen de achtergrens staat een houten tuinschuur van ca. 4 x 4m. De achtertuin in geheel bestraat en heeft een achterom. Een snelle aanvaarding behoort tot de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto