Account
Logo
Zoeken
12.3 °C
Media Markt Drachten: 'onze bezoekers zijn onze gasten'

Media Markt Drachten verruimt openingstijden

wo 1 juni 2016, 14.30 uur

DRACHTEN - Sinds september 2014 heeft Media Markt de deuren geopend in Drachten aan het Raadhuisplein en met succes. De mensen weten de winkel goed te vinden en tot uit de wijde omtrek komen veel mensen naar de winkel. De bereikbaarheid is makkelijk en de klant kan parkeren voor de deur of in de ruime mooie nieuwe parkeergarage onder het Raadhuisplein waar men een hele dag kan parkeren voor slechts 2,50.

Om alle mensen de kans te geven om de Media Markt te bezoeken is de winkel zo veel mogelijk open op tijden dat de mensen vrij zijn en de behoefte hebben om te 'shoppen'. Dat betekent dat op alle feestdagen zoals 2e pinksterdag en 2e paasdag en 2e kerstdag etc. de winkel altijd open is. Het spreekt voor zich dat Media Markt ook graag aan de wens van de klanten wil voldoen om op zondag open te gaan. "Hopelijk zal dit op korte termijn mogelijk zijn. Voor Drachten in zijn geheel zal dit een positieve ontwikkeling zijn. Drachten is een mooie plaats met veel potentie. Een plaats waar een koopzondag niet mag ontbreken. Mensen willen winkelen en er op uit in het weekend en wanneer zij zin hebben en gelegenheid hebben." Om die reden is Media Markt Drachten van plan om haar openingstijden te gaan verruimen en zijn er plannen om elke avond open te gaan. In juni wordt hier alvast een voorschot op genomen met een extra koopavond op de vrijdagavond tot 21.00 uur.

'We zijn van en voor de mensen uit Drachten e. o.'
Ondanks dat Media Markt een grote landelijke organisatie is, ziet Media Markt Drachten zichzelf als een lokale ondernemer die zich aanpast aan de omgeving en daar een onderdeel van wil zijn en wil bijdragen aan een positieve ontwikkeling van Drachten. "Wij zijn van en voor de mensen die hier in Drachten en rondom Drachten wonen" aldus Arco de Boed, bedrijfsleider van de Media Markt. "We zien onze klanten ook niet als klanten maar als onze gasten. We doen ons best om het iedereen naar haar of zijn zin te maken. Op welk moment dan ook. Voor iedereen is er de tijd en aandacht die gewenst is. We waarderen het enorm dat mensen de moeite nemen om ons te bezoeken en willen dat bezoek dan ook de moeite waard maken. Wij vinden het leuk als mensen ons bezoeken en willen graag dat dit andersom ook zo is. Bij ons mag iedereen zijn zoals hij/zij is. Wil je Fries spreken?... dan kan dat. Wil je een kopje koffie?...dan kan dat. We willen gezelligheid en beleving bieden. Elke zaterdag organiseren we ook wat leuks. Dat kan variëren van suikerspinnen uitdelen tot schminken of portret tekenen of optredens in de winkel. Ook is er op donderdagavond en zaterdagmiddag een gastvrouw aanwezig om iedereen welkom te heten en wie dat wil persoonlijk te ontvangen."

"We doen ons best om het iedereen naar zijn/haar zin te maken en te ontzorgen en te helpen met de aanschaf van de juiste producten en diensten die passen bij de wensen van onze gasten. Ons uitgangspunt is dat mensen het leuk vinden bij ons en met een goed gevoel bij ons kopen omdat de prijs goed is, het assortiment goed en beschikbaar is en als er toch een probleem ontstaat met een product men het vertrouwen heeft dat dit goed wordt opgelost. Dit doen we met een enthousiast en gedreven en betrokken team met medewerkers waarvan het grote deel uit de omgeving komt, Fries spreekt en Drachten en de mensen uit Drachten kennen."

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



ondernemend nieuws

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering


regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919



regionaal nieuws

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt