5.5 °C

VenV sluit seizoen af met een overwinning

zo 29 mei 2016, 15.16 uur

GARYP - VenV sluit seizoen af met een overwinning

In Hijum heeft het vlaggenschip van Vlug en Vaardig zaterdag de competitie afgesloten tegen MN en W. Op een idyllische locatie, op het grasveld van de ijsbaan naast een oud kerkje, werd onder zonnige omstandigheden de wedstrijd gespeeld.

In de beginfase lieten beide teams zien er nog een mooie laatste wedstrijd van te willen maken. Doelpunten vielen om en om en volgden vlot op elkaar. Tot 3-3 ging de wedstrijd gelijk op, waarna de Biobalance formatie een gaatje wist te slaan van 2 doelpunten. Dit verschil bleef steeds gaandeweg de eerste helft tussen beide teams, wat resulteerde in een 10-12 ruststand.

Direct na rust zorgden Corrie Betten en Anke Rinsma voor een flitsende opening waardoor het beslissende verschil leek te zijn gemaakt. MN en W bleef echter doorgaan waardoor Vlug en Vaardig de wedstrijd niet definitief kon beslissen maar waar ook de winst nooit in gevaar zou komen. Dit resulteerde in een 18-22 eindstand.

Voor Taede Rienk Sibma betekende dit zijn laatste wedstrijd voor V&V. Ook voor coach Peter de Groot was dit de laatste wedstrijd aan het roer van V&V.