Account
Logo
Zoeken
6.7 °C
Foto: 112Drachten |  Voor de 6e keer organiseert Omrin samen met Talant deze tocht van vuilniswagens van diverse gemeenten

Glunderende gezichten in vrachtwagenstoet

za 21 mei 2016, 17.18 uur

DRACHTEN - Talant en Omrin bezorgden zaterdag ruim 100 cliënten van Talant een prachtige dag met de toertocht 'Met z’n Allen'. Voor de 6e keer organiseert Omrin samen met Talant deze tocht van vuilniswagens van diverse gemeenten uit Friesland en Groningen en van Omrin, rolstoelbussen, een brandweerauto, een politiebusje, motoragenten en een ambulance. Zo'n honderd chauffeurs kregen deze dag een bijzondere bijrijder in hun vuilniswagen, die glunderend vanuit de hoge cabines alles goed kunnen bekijken.

De bijzondere colonne begon in Leeuwarden en ging via de kleine dorpjes van Littenseradiel en Leeuwarden naar Buitenplaats It Wiid in Earnewâld. Hier kregen alle deelnemers een lunch aangeboden. De toertocht ging daarna via Tytsjerksteradiel, Smallingerland en Achtkarspelen weer terug naar Leeuwarden, om op het hoofdkantoor van Omrin te eindigen met een feestje.

In de toertocht reden auto's mee van de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel en Dongeradeel, De Fryske Marren, Ferwerderadiel, Franekeradeel, Kollumerland, Leeuwarderadeel, Opsterland, Súdwest-Fryslân, Tytsjerksteradiel en Weststellingwerf, alsmede de Milieudienst Groningen, Regon Milieuservice, Brandweer Drachten en Omrin.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum







regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid