Account
Logo
Zoeken
13 °C

Onderneming van het jaar: Anker Stuy Verven

di 19 april 2016, 23.20 uur

TERWISPEL - Anker Stuy Verven uit Terwispel is dinsdagavond Friese onderneming van 2016 geworden. Voor deze editie waren Anker Stuy Verven uit Terwispel, Dierenkliniek Wolvega & Health2Work uit Surhuisterveen de drie finalisten. De vier juryleden en het aanwezige publiek in Leeuwarden zorgden ervoor dat Anker Stuy Verven unaniem als winnaar uit de bus kwam.

Familiebedrijf Anker Stuy Verven maakt sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. (Duurzame) innovatie zit in de genen van Anker Stuy, de Seramic Lightcoating als lumineus voorbeeld. Ze beschikken over een eigen laboratorium waarin het team van chemisch deskundigen dagelijks werkt aan productontwikkelingen, kwaliteitsbewaking en innovatieve doorontwikkelingen. Het laboratorium is het technisch hart van Anker Stuy en een broedkamer voor bijzondere nieuwe producten. Anker Stuy werkt – met een team van 35 medewerkers - nationaal en internationaal.

"Volgens de jury is Anker Stuy Verven een zeer innovatieve, verandervaardige, duurzame & energieke onderneming. Een paradepaardje voor de provincie Fryslân. Een bedrijf dat echt kleur geeft" aldus juryvoorzitter en gedeputeerde Sander de Rouwe die de prijs uitreikte.

De jury van de Friese Onderneming van het Jaar 2016 bestond uit juryvoorzitter Sander de Rouwe, gedeputeerde Economische Zaken van de Provinsje Fryslân, Jetze Botma (onderneemt in Botma Business Consultancy), Thecla Bodewes (onderneemt in Bodewes Scheepswerven) & Jeroen de Nooijer (onderneemt in Ventura Systems en winnaar editie 2015). Daarnaast speelde het aanwezige publiek een belangrijke rol in het toekennen van de punten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering




regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919


regionaal nieuws

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen


regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland