Account
Logo
Zoeken
7.3 °C

Opnieuw Kraammarkt in ziekenhuis

wo 13 april 2016, 15.43 uur

DRACHTEN - Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten organiseert zaterdag 16 april 2016 voor de tweede keer een Kraammarkt. Zwangere vrouwen en/of partners, jonge ouders en andere belangstellenden zijn deze dag tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in het Drachtster ziekenhuis. De Kraammarkt wordt feestelijk geopend door wethouder Gezondheid en Jeugd Marja Krans om 10.00 uur.

Het initiatief voor de Kraammarkt is afkomstig van het Verloskundig Samenwerkingsverband Noordoost Friesland, waarin verloskundigenpraktijken, kraamzorg en het ziekenhuis samenwerken. Zij vinden het belangrijk om zwangere vrouwen en/of partners voor te lichten over de mogelijkheden die er zijn rondom zwangerschap, bevalling en kraamzorg. Deze onderwerpen komen dan ook aan bod in de presentatie die tijdens de markt elk uur worden gegeven.

Tijdens de Kraammarkt kunnen zwangere vrouwen een gratis pretecho laten maken door een gynaecoloog of verloskundige van Nij Smellinghe. Deze echo wordt mede mogelijk gemaakt door Verloskundig Echocentrum Drachten. Bovendien vindt men in de centrale hal, de vergaderzalen en de verwarmde luxe tenten in de tuin van het ziekenhuis bijna 70 marktkramen, waar verschillende ondernemers zich presenteren. Van een babyfluisteraar tot de verkoop van draagdoeken en van workshops in Dunstan babytaal tot babymassage. Voor iedereen is er op de markt wel iets te vinden.

Voor de eerste 400 bezoekers van de markt ligt er een goodiebag klaar. Hiervoor geldt wel: op is op. Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden voor de Kraammarkt en de toegang is gratis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.1%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
26.8%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18.1%
Geen mening  
29%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!