10.3 °C

KV W.I.K.’34 speelt weer gelijk

zo 10 april 2016, 12.05 uur

SPANNUM - Zaterdag stond voor W.I.K.’34 de eerste uitwedstrijd op het programma. Na een gelijkspel tegen NQL vorige week was W.I.K.’34 gebrand om te winnen. In het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd en wisten ze beide driemaal tot scoren te komen. Daarna kwam W.I.K.’34 beter in de wedstrijd en wist de ploeg uit Damwâld door mooie afstandsschoten en uitstartballen uit te lopen naar een 3-6 voorsprong. Hierna begon ook Spannum te scoren waardoor er bij rust een stand van 7-8 op het scorebord stond.

Na rust opende W.I.K.’34 de score en was de spanning weer volop te voelen. Beide ploegen streden om de bal en de stand ging dan ook gelijk op. Hoewel W.I.K.’34 vrijwel de hele tweede helft op voorsprong kwam, wist Spannum telkens een aansluitingstreffer te maken. Vlak voor het eindsignaal wist Spannum zelfs op een 14-13 voorsprong te komen, maar in de laatste seconden van de wedstrijd scoorde W.I.K.’34 nog eenmaal wat resulteerde in een 14-14 eindstand.

Sybrand de Boer 4, Johan Boskma 3, Amarins Hilverda 3, Franke Zeinstra 2, Miranda Krol en Taeke Visser