Account
Logo
Zoeken
4.3 °C

Moeizame winst brengt voor Wêz Handich/DOW

ma 8 februari 2016, 11.01 uur

ROTTEVALLE - Na vorige week een overtuigende winst tegen Sparta Zevenhuizen, stond voor vandaag de uitwedstrijd tegen DIO 1 in Oosterwolde op het programma. Door het verlies van directe concurrent Quick’21 ligt de titel in 2A inmiddels voor het grijpen. Maar eerst moest er gewonnen worden van DIO.

Scheidsrechter Van der Lei gaf om kwart voor drie het startsein van de wedstrijd. Wêz Handich/DOW schoot net als vorige week uit de startblokken en kwam meteen op 1-5 voorsprong. Door verlies van concentratie en vooral veel verdedigende fouten wisten de Oosterwoldigers aan te haken. Wêz Handich/DOW kon de voorsprong niet verder uitbreiden dan tot 4 doelpunten. Dit resulteerde in een ruststand van 10-13.

De tweede helft moest Wêz Handich/DOW weer vol aan de bak. Het was de bedoeling om scherp te beginnen, maar helaas was het DIO dat als eerste wisten te scoren. Daarna werd het een onrustige wedstrijd. Er werden veel overtredingen gemaakt en de bal werd onnodig vaak verspeeld. Daardoor werd de wedstrijd onnodig spannend. Met nog 7 minuten op de klok was de stand 17-21. DIO wist in de laatste fase nog terug te kruipen met scherpe schoten. Maar de punten gingen uiteindelijk toch mee terug naar Rottevalle/Oostermeer met een eindstand van 20-21.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.4%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'