Account
Logo
Zoeken
3.2 °C
Foto: Henk Stoelwinder

Drietal mannen opgepakt na familieruzie

za 6 februari 2016, 20.56 uur

GORREDIJK - Twee inwoners van Veldhoven van 24 jaar en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn zaterdagavond door de politie aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De drie waren eerder die avond betrokken geweest bij een familieruzie in Lippenhuizen. Dit liep behoorlijk uit de hand en een 34-jarige inwoner van Lippenhuizen raakte daarbij gewond.

Bij de politie kwam op een zeker moment een melding binnen dat voor een woning in Lippenhuizen zou worden gevochten. Daarbij was vermoedelijk ook een gewonde gevallen. Niet veel later kregen agenten wederom een melding. Op de Stationsweg in Gorredijk waren twee auto’s van de weg geraakt. Toen de agenten daar arriveerden, bleken inzittenden van beide voertuigen betrokken te zijn geweest bij de ruzie in Lippenhuizen.

Bij één van de voertuigen stond een man met een forse hoofdwond. Naast hem stonden twee familieleden. De 34-jarige inwoner van Lippenhuizen vertelde de agenten dat het voor zijn woning tot een handgemeen was gekomen. Hij was daarbij gewond geraakt en familieleden brachten de man vervolgens naar het ziekenhuis. In Gorredijk kwamen ze de tegenpartij tegen en vervolgens raakten beide auto’s van de weg. De inzittenden van de andere auto waren gevlucht.

Een zoekactie van de politie volgde en daarbij werd ook een politiehond ingezet. Op een industrieterrein in Gorredijk werden vervolgens de twee inwoners van Velhoven van 24 jaar en een 27-jarige man aangetroffen. De drie werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werden ze ingesloten. De verdachten en het slachtoffer zijn familie van elkaar. Vermoedelijk ligt een conflict in de relationele sfeer ten grondslag aan deze familieruzie.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'