Account
Logo
Zoeken
8.4 °C

© WâldNet |  Het huis is gelegen aan de doorgaande weg van Surhuizum, op korte afstand van uitvalswegen in de richtingen van Buitenpost, Surhuisterveen en de A7

Huis van de maand: Doarpsstrjitte 32a

wo 3 februari 2016, 14.45 uur

SURHUIZUM - Vraagprijs € 292.500,- K.K.

Doarpsstrjitte 32A te 9283 TG Surhuizum

Uitermate goed onderhouden en modern is deze vrijstaande woning met carport, royale vrijstaande stenen garage en grote achtertuin. De woning is gelegen aan de doorgaande weg in het dorp Surhuizum op een perceel van maar liefst 851 m². Bovendien zeer compleet afgewerkt en ingericht met o.a. een moderne badkamer, luxe inbouwkeuken en recent aangelegde tuin.

Er is sprake van een geheel gemoderniseerd en gerenoveerde woning, tevens is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. De vrijstaande stenen garage biedt veel ruimte voor het stallen van een auto maar ook ideaal als hobby of werkruimte.

De woning is geheel geïsoleerd en geheel voorzien van isolatieglas. Verwarming met behulp van radiatoren en in de badkamer is vloerverwarming aanwezig, de Intergas HR c.v. combiketel is van 2014. Als zonwering zijn er screens geplaatst.

Indeling:
Voorentree, hal met plavuizenvloer, toilet met zwevend toilet, urinoir en fonteintje, woonkeuken (ca. 28 m²) aan de voorzijde van de woning met ruimte voor een grote eethoek en een luxe zeer complete inbouwkeuken (2008) met groot kookeiland en kastenwand voorzien van inbouwapparatuur: combi magnetron, koffiezetapparaat , XL koelkast, spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, composieten werkblad en de rvs afzuigkap is vlak ingebouwd in het plafond, de brede suitedeuren geven toegang tot de royale tuingerichte woonkamer (ca. 30 m²) met grote schuifpui naar het zonneterras, de raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een fraai zicht op de achtertuin, de vloer van zowel de woonkeuken als de woonkamer is afgewerkt met een houtenvloer, bijkeuken met plavuizenvloer, achteringang en aansluiting voor witgoed apparatuur, moderne badkamer met verzonken ligbad, inloopdouche, design radiatoren en dubbele vaste wastafel.

Eerste etage:
royaal overloop met vide en ruimte voor bijvoorbeeld extra kasten of studiehoek, toiletruimte met vaste wastafel en toilet (ca. 1,80x1,80m.), aan de zijkant van de woning twee gelijke slaapkamers (ca.3x4m), aan de achterzijde van het huis is een riante slaapkamer boven de carport, met vaste schuifdeuren kast, twee dakramen en de schuifpui geeft toegang tot de loggia en het plat dak.

Tweede etage:
via een vlizotrap is de ruime zolder te bereiken.

Naast de woning ligt een brede oprit met carport, aan het einde van de oprit staat een vrijstaande stenen garage. Deze garage heeft een oppervlakte van circa 60m², betonvloer, smeerkelder en via een vaste trap is de zolder te bereiken. De garagedeur is elektrisch bedienbaar, zowel aan de voor- als de achterzijde is een loopdeur aanwezig.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin welke in 2011 is aangelegd. De onderhoudsvriendelijke tuin is ingericht met grote gazons en meerdere zonneterrassen. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt veel privacy.

De woning is gelegen aan de doorgaande weg in het dorp Surhuizum, op korte afstand van uitvalswegen in de richtingen van Buitenpost, Surhuisterveen en de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Maak snel een afspraak om deze verrassend complete woning eens van binnen te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof