Account
Logo
Zoeken
3.9 °C
Stookdag bij Wijma Schoorsteen en Haarden
Verder zijn er tijdens deze grandioze stookdag een ook een groot aantal occasions aanwezig voor zeer aantrekkelijke prijzen

Stookdag bij Wijma Schoorsteen en Haarden

vr 15 januari 2016, 18.08 uur

DE WESTEREEN - In samenwerking met Wanders haarden zal Wijma Schoorsteen en Haarden op 23 januari een grandioze stookdag organiseren in De Westereen.

Tijdens deze dag zal onder andere Esther Bolt van Livin'Color gratis interieuradvies geven. "U neemt bijvoorbeeld een foto mee of een plattegrond en dan gaan we samen een mooi leuk ontwerp bedenken, u krijgt maar liefst 30 min gratis advies van deze topstyliste."

Ook zal Petra Waijenberg van Waijenberg Wijnadvies aanwezig zijn met allerlei heerlijke wijnen die uiteraard tot u beschikking staan. Heerlijk proeven met een hapje en een drankje in de prachtige showroom aan de Suder Stasjonsstrjitte 19 in De Westereen.

"Uiteraard zullen wij u deze dag - zoals u gewend bent van ons - ook weer versteld doen staan met allerlei prachtige aanbiedingen op elk gebied van haarden."

Wilt u een afspraak maken voor Esther Bolt neem dan even contact op via 0511-542149 want dat voorkomt lange wachttijden..... wat natuurlijk niet vervelend is in de showroom met het bekende hapje en drankje.

Elke bezoeker maakt verder kans op een waardebon van ter waarde van 350,00 incl te besteden bij Wijma Schoorsteen en Haarden. Verder zijn er een ook een groot aantal occasions aanwezig voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ook de showroommodellen gaan nu weg voor kortingen tot 40%!

Wijma Schoorsteen en Haarden: Graag tot ziens op 23 januari!!!

Link: www.wijmaschoorsteenenhaarden.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
25.6%
Nee  
56%
Maakt me niet uit  
18.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!