Account
Logo
Zoeken
6.4 °C

DTS verliest uitwedstrijd tegen Lintjo

ma 30 november 2015, 14.31 uur

OLDEBERKOOP - Zaterdag trad de Broekenhuisformatie aan tegen Lintjo. In Oldeberkoop moesten punten worden gepakt, deze ploeg stond net als DTS nog zonder punten. De eerste minuten lieten de Surhuizumers zich overrompelen door Lintjo. Er werd niet scherp verdedigd, waardoor al binnen enkele minuten tegen 4-1 achterstand werd aangekeken.

Het herstel van DTS liep gestaag, het was met name Marleen Boersma die met een paar rake afstandsschoten de stand gelijk trok. Vanaf hier werd er sterker gekorfbald. Er werd scherper verdedigd, waardoor Lintjo minder uitstartballen kon benutten dan in het begin. Ook werd vlotter geschoten wanneer afvang goed stond, waardoor DTS halverwege de eerste helft een gat kon slaan van drie punten. Toch werd het spel met 5-8 minder goed georganiseerd, een kans die Lintjo maar al te graag benutte.

De laatste vier doelpunten vielen aan de kant van Lintjo, met 9-8 werd de rust in gegaan. Na rust zette de ploeg uit Oldeberkoop dit tempo door. DTS probeerde haar aanvallen beter neer te zetten, maar het duurde te lang voordat een schot kon worden gelost. Er werd aan de zijde van DTS nog gewisseld, in de hoop op een beter verloop. Maar het mocht niet meer baten, Lintjo wist de korf alsnog vaker te vinden dan DTS. Toen de wedstrijd werd afgefloten, stond er 18-12 op het scorebord. Een zuur verlies voor DTS.

Zaterdag 5 december is DTS vrij, de eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Invicta thuis, om 16.10 in de Surventohal. DTS 2 speelt voorafgaand tegen CSL 3.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!