6.2 °C

WIK '34 wint uit-wedstrijd van Boelenslaan

zo 29 november 2015, 14.25 uur

HOUTIGEHAGE - Zaterdag reisde de selectie van k.v. W.I.K.’34 af naar Houtigehage voor de wedstrijd tegen k.v. Boelenslaan. Er zijn tussen W.I.K.’34 en Boelenslaan al heel wat wedstrijden gespeeld in de afgelopen seizoenen. Uit de deze wedstrijden is gebleken dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn en dit altijd spannende wedstrijden oplevert. Zo ook deze keer.

W.I.K. ’34 begon scherp aan de wedstrijd en kwam als eerste op voorsprong. Boelenslaan liet het hier niet bij zitten en maakte de stand gelijk. De gehele eerste helft gingen de doelpunten gelijk op. Met een stand van 7-7 gingen beide ploegen de rust in.

In de kleedkamer werden de spelers van W.I.K.’34 weer op scherp gesteld door coach Jelle Dijksma, en dit uitte zich ook in de tweede helft. W.I.K.’34 scoorde 4 keer op rij en breide de stand uit tot een 7-11 voorsprong. Maar doordat de scherpte wegzakte kwam Boelenslaan terug tot een stand van 11-12. De spanning was weer terug in de wedstrijd.

Er werd aan beide kanten alles aan gedaan om de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. W.I.K.’34 trok hierbij aan het langste eind door nogmaals 4 keer op rij te scoren. Boelenslaan wist hierna nog éénmaal een doelpunten te maken. Dit resulteerde in een 12-15 overwinning voor k.v. W.I.K.’34.

De doelpunten voor W.I.K.’34 werden gemaakt door: Taeke Visser (9), Amarins Hilverda (2), Franke Zeinstra (2), Simon Fokkema (1) en Hanneke Venema (1)