Account
Logo
Zoeken
6.2 °C

It Fean 1 verliest van De Waterpoort: 14-20

zo 29 november 2015, 13.31 uur

SNEEK - Zaterdag mocht het vlaggenschip van It Fean het opnemen tegen De Waterpoort uit Sneek. It Fean wist van tevoren dat het een lastig duel zou worden. De Waterpoort had namelijk alle drie wedstrijden in de zaalcompetitie tot dusver gewonnen. Bovendien heeft It Fean te kampen met diverse blessures, waardoor er wederom deze week met een gewijzigde opstelling werd begonnen.

It Fean opende de score binnen een minuut, echter het antwoord van De Waterpoort volgde snel. Zo verliep het eerste deel van de wedstrijd: om en om werd er gescoord tot een stand van 7-7. Voor de pauze wist De Waterpoort nog een paar keer te scoren, waardoor er werd gerust met een stand van 7-10.

In de pauze benadrukte coach Christiaan Schaafsma dat we een prima spel hadden neergezet in de eerste helft, maar dat er aanvallend wat meer moest worden afgewisseld. De Waterpoort kwam sterker uit de kleedkamers dan It Fean en wist zo uit te lopen naar 8-13. Vooral de heren van de Waterpoort konden makkelijk tot scoren komen, ondanks de sterk verdedigende pressie van onze heren. Daarnaast voerde De Waterpoort in de tweede helft de druk in onze aanval op, waardoor er te vaak geforceerd werd geschoten. Uiteindelijk wist De Waterpoort de wedstrijd te winnen met een stand van 14-20.

Volgende weekend is It Fean 1 vrij. Op zaterdag 12 december mag de selectie van It Fean aantreden tegen Noordenveld in Roden. It Fean 1 speelt haar wedstrijd om 19.30 uur en It Fean 2 start om 18.00 uur.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM






regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie