8.2 °C

Harich speelt gelijk tegen DTL

ma 23 november 2015, 13.57 uur

HANTUM - DTL heeft al 4 punten weten te behalen in de competitie, de sfeer zit er goed in. Zaterdag 21 november moest DTL 1 het tegen Harich 1 opnemen.

Net wat later dan 15.20 klonk het startsignaal. Onze opdracht was om goed scherp de wedstrijd in te gaan, dit ging bij de vorige 2 wedstrijden niet zo goed. Ook dit keer was de start niet scherp en Harich kwam op voorsprong. In de startfase werd er niet veel gescoord door beide teams, Harich bleef gedurende de eerste helft 1 a 2 doelpunten op voorsprong. DTL heeft moeite met het vinden van ritme en lijdt soms onnodig balverlies. Na 30 minuten spelen gingen we met 8 - 6 de kleedkamer in.

In het begin van de tweede helft wist DTL de korf als eerste te raken. Harich wist ook te scoren en DTL liep steeds 2 doelpunten achter de feiten aan. Na 10 minuten spelen werd er gewisseld bij DTL, een poging om meer weerstand tegen Harich te bieden. Het gaat gelijk op gedurende de tweede helft. De wedstrijd eindigde met 15 - 13.

Volgende week moet DTL het thuis opnemen tegen TDK.