8.9 °C

WIK '34 verliest derde zaalwedstrijd

zo 22 november 2015, 18.58 uur

DAMWALD - Zaterdag stond de derde zaalwedstrijd voor WIK '34 op het programma. De ploeg van Jelle Dijkstra mocht aantreden tegen de koploper, Lemmer 1. Omdat de wedstrijden tegen Altijd Kwiek en Flamingo’s waren verloren door de Wikkers, was de ploeg uit Damwoude gebrand om te winnen.

W.I.K.’34 begon sterk aan de wedstrijd, door twee afstandsschoten van Taeke Visser kwam de ploeg uit Damwoude al snel op een 2-0 voorsprong. De thuisploeg had het betere spel en liet de score oplopen tot een 7-3 voorsprong. Helaas verslapte W.I.K.’34 aan het einde van de eerste helft. Door de vele plaatsfouten was het voor de thuisploeg moeilijk om te scoren, terwijl dat bij de tegenpartij wel lukte. Met een gelijke stand van 7-7 gingen de ploegen de rust in.
Na rust ging het lange tijd gelijk op. Na de 10-10 raakte Lemmer drie keer achter elkaar de korf, waardoor de ploeg uit Damwoude op een 10-13 achterstand kwam. W.I.K.’34 wist daarna nog één keer te scoren en Lemmer twee keer, waardoor Lemmer de wedstrijd met 11-15 wist te winnen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Boelenslaan 1 op het programma voor W.I.K.’34.