Account
Logo
Zoeken
7.8 °C
Foto: Henk Stoelwinder

Opening nieuwe AH in Gorredijk

do 19 november 2015, 21.41 uur

GORREDIJK - De nieuwe Albert Heijn in Gorredijk heeft donderdag om 9.00 uur zijn deuren geopend, met daarin ook vestigingen van Etos en Gall&Gall. Het totale winkeloppervlakte betreft ruim 2.000 vierkante meter, wat uniek is voor een dorp met de omvang van Gorredijk. Er kwamen in de ochtend dan ook veel klanten op de nieuwe winkel af.

De nieuwe supermarkt in Gorredijk is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Daarmee is de winkel uniek in Friesland, met een buitengewoon uitgebreid assortiment. Wie de winkel binnenkomt, wordt ontvangen op een uitgebreid versplein met volop groente en fruit. Bijzonder is het Deli-plein met hapjes, kazen en vleeswaren. Nieuw is de uitgebreide grill-afdeling, waar dagelijks verse vleesproducten worden gegrild.

De nieuwe Albert Heijn, Gall&Gall en Etos is onderdeel van het Plan Centrum Oost. Door verplaatsing van de Albert Heijn en de herinrichting van het bijbehorende openbare ruimte, krijgt Gorredijk de beschikking over extra parkeerplaatsen. Parkeren in Gorredijk is en blijft gratis. Eerder dit jaar opende aan hetzelfde plein de grote herenmodezaak De Heeren van Rinsma.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws












regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe