Account
Logo
Zoeken
5.5 °C
Vernieuwde China Garden zaterdag open
Het restaurant is met 400 zitplaatsen groter, biedt meer mogelijkheden en een uitgebreider assortiment

Vernieuwde China Garden zaterdag open

vr 13 november 2015, 15.34 uur

BUITENPOST - Zaterdag 14 november is het zover, dan openen de deuren van het vernieuwde restaurant China Garden in Buitenpost. "Er is de afgelopen maanden hard gewerkt. Onze gasten kunnen vanaf zaterdag genieten van de all-in keuken", aldus eigenaar Cheng Mei. De uitgebreide all-in keuken betekent een wereldkeuken met gerechten uit verschillende landen. "Eten wordt een belevenis bij China Garden. Het restaurant is met 400 zitplaatsen groter, biedt meer mogelijkheden en een uitgebreider assortiment."

All-in keuken
Het all-in concept is nieuw bij China Garden. Volgens Cheng Mei zal het even wennen zijn voor de vaste gasten. "Toch werkt het eenvoudig, de klant betaalt vooraf en altijd tegen een vast tarief. Dit tarief is afhankelijk van het gekozen arrangement en inclusief alle dranken, uitgezonderd buitenlands gedistilleerd." De drankjes kunnen de gasten zelf bij de bar halen, op verzoek is bediening aan tafel mogelijk. China Garden wordt een restaurant waar gasten onbeperkt kunnen genieten van verschillende wereldgerechten. Zoals een uitgebreide assortiment sushi's, de lavagrill, teppanyaki, Chinese gerechten, saladebuffetten en luxe desserts.

Reserveren
Reserveren is niet verplicht, maar om teleurstelling te voorkomen verstandig om te doen. "Alleen op deze manier kunnen wij gasten een plaats garanderen", zegt Cheng Mei. Reserveren kan online via de vernieuwde website www.chinagardenbuitenpost.nl en uiteraard telefonisch via 0511 541297.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM






regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie