Account
Logo
Zoeken
6.2 °C
Foto: KNRM Lauwersoog

Trouwe donateursdag KNRM Lauwersoog

za 7 november 2015, 19.20 uur

LAUWERSOOG - Zaterdag heeft de KNRM van Lauwersoog enkele trouwe donateurs ontvangen op hun station. Voorzitter Koos Wiersma van de plaatselijke commissie mocht twee speldjes voor 50 jaar en 10 speldjes voor 60 jaar trouwe donateursschap opspelden.

De KNRM heeft veel waardering voor deze trouwe donateurs, vandaar dat deze donateurs een uitnodiging kregen voor een bezoek aan het station van Lauwersoog.

Na de ontvangst en het officiële deel met koffie met gebak, gingen de donateurs met de reddingboten Annie Jacoba, Springbok en Suzanna het Wad op. Op het water gaf de bemanning een demonstratie "man over boord". De donateurs genoten zichtbaar van de vaartocht en de demonstratie.

Na het varen konden de gasten nog even onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten in het bemanningsverblijf van KNRM station op Lauwersoog. Een geslaagde ochtend waarin duidelijk is gemaakt waarom donateurs zo belangrijk zijn voor de KNRM en zeker als zij dit al 50 jaar zijn.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water.

De KNRM beschikt inmiddels over 1.300 vrijwilligers verdeeld over 42 reddingsstations, een vloot van 75 reddingboten en 10 schippers die in vaste dienst zijn bij de KNRM. Daarnaast zijn op het hoofdkantoor circa 40 mensen in dienst.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
78%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.7%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie